2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 51403 بازدید | 309 پست

از بس که بهشون رو دادید !! وا یعنی چی !! چرا هیچی نمیگی بهشون 

مگه نوکرش هستی که بهت دستور میده میگه بچه رو بیار دم مدرسه ؟؟؟ بگو نمیتونم کمرم درد میکنه 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

چ زن پررویی

لابد شوهرت همیشه جوابش داده پررو شده

من چن بار دختر عموم با سه تا بچه هاش اومد همه چی هم میرحتن شوهرم روز آخر کم محل کرد زنه رو ..منم گفتم وای خسته شدم از بس ب بچه ها گفتم بنشینید دیگه نیومد 

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چقدر سخت من جای تو استرس گرفتم، راحت به زنه بگو دور از جونت البته (چمدونم الکی بگو سردرد میگیرم ) باید بخوابم یا دوبار بگو حالم خوش نیست دیگه نمیاد اخه این دیگه همسایگی نیست واقعا آزار و اذیته

میدونم طولانیه اما بخونیدش انقدر فکر میکنم چجوری پاشو کوتاه کنم از خونم روانی شدم دیشب پسرش در کمد ...

یه همسایه دارم فامیله بچه نداره اول که اومده بودیم دلش میخاست باهاش رفت و آمد کنم برم اون بیاد پیاده روی کنیم اما من اصلا دوست ندارم تنها راه بیمحلیه الان در رو باز نکن زنگ رو خاموش کن بگیر بخواب چند بار بی محلی کنی ول میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دخترت رو یه کلاس ثبت نام کن اگر مدرسه نمیره

خودت هم چندبار بهونه بیار بگو خودم مریضم حال ندارم 

بچه هاش رو محترمانه نیشگون بکن و دعواشون کن میان خونت😂

درو هم بازنکن حتی اگه بودی برنامه ریزی کن برو بیرون و خرید و خونه مامانت و.... 

ولی ازهمه مهمتر شوهرت هس که باید باهات همکاری کنه وپایه باشه تا پای اینا بریده شه ازخونت

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

وای از همین حالا جلوشو بگیر همسایه ما یه دختر داشت از صبح میاوردش اینجا تا شب خودشم باردار بود یه خدا هر روز با یه ظرف میومد غذا میخواست صبحانه که کلا پیش ما بودن بچش که به دنیا اومد میاورد میزاشت حتی پوشو رو هم براش عوض کنم یعنی کفری شدم ما مجبور شدیم به خاطر اونا از اون خونه بریم همین باعث ورشکستگیمون شد😐

انقدر محکم میزنن بوم بوم بوم ما تو خونه سازمانیا هستیم از دو طرف پنجره داره متوجه میشه خونه م رودر ...

اون هم فهمیده رودربایستی داره اصلا باید بفهمه هستی در رو باز نمیکنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چ زن پررویی لابد شوهرت همیشه جوابش داده پررو شده من چن بار دختر عموم با سه تا بچه هاش اومد ه ...

وااای پریشب بچشو فرستاده بود به خاله بگو بدو بیاد بالا

گفتم لابد حالش بده دیدم ازم میخواد برچسب کابینتاشو باهاش دربیارم

چون شوهرش از دست غرغرش خسته شده بود

دستم تاول زده بود بخدا

تازه یاد گرفته تا کار دارن میگه شوهرش زنگ میزنه شوهرم که بره کمکش

اصلا برا ما دیگه وقت نداره

دیشبم شوهرم رو صدا کرد بیا کابینت نصب کنیم

خودشو بچه هاش خونمو ویرونه کردن😫

انقدر محکم میزنن بوم بوم بوم ما تو خونه سازمانیا هستیم از دو طرف پنجره داره متوجه میشه خونه م رودر ...

والا مام به زنگ که رحم نمیکرد هیچ‌مث وحشیا در میزد ساختمون نیس ولی همسایه ها میشنون کر نیستن که ولی اصلا برام مهم نبود مهم خودم بودم وخوشحالم یه ادم نفهممم وحسوووود وپرررررو رو از خودم دور کردم یه ارامشی میگیری خدا نصیبت کنه ارامش رو