2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 51402 بازدید | 309 پست
هروقت بچه اش میادبگوخاله می خوام به دخترم درس بدم دیگه ازاین به بعدبازی نداریم یاصبح یاعصرهم بادختر ...

کجای کاری

بچه ش کلاس اوله نقاشیاش با منه

چند بارم گفته من دکترم برین بچمو بیارین از مدرسه

ناهارو شامم با ماست پسره😔

بهش رو نده یعنی چه تو این اوضاع گرونی شش شکم دیگه هم سیر میکنین جای تو بودم هر رووز صبح زود میرفتم خونش کلا کفرشو در میاوردم ولی کلا رو نده بهشون کم محلی کنی خودش میفهمه البته فهم داشته باشه

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نیازی نیس شوهرت بره به شوهرش بگه خودت به زن همسایه کم‌محلی کن ربطی نداره اینا همکار باشن یا نه ...

چجوری کم محلی کنم

هروقت میاد هیچی نمیارم براش حتی چای که پاشه بره

هی میگه وای ضعف کردم

وای بچه م

خسته م بخدا😔

چقددددرودادی دخترتوبفرس کلاس اونوقت بچه هاش نمیان

اره بخدا خیلی رو دادم تقصیر شوهرمم هست

تازه میگه شوهرم گفته فقط با خونهدشما رفت وامد کنیم

خیلی هم خاله زنکه متنفرم

حرف خونه همه همسایه ها رو میاد میگه بدم میاد ازش

رودربایستی دارم باهاش همش میگه من غریبم بعدم شوهرامون همکارن هر دفعه هم بزور اش میاره در خونمون ...

بگو امروز حالم خوب نیست ،نمیتونم ازتون پذیرایی کنم،واگر هم دوست داشتین عصرهابیایین که همسرم خونس،

ببین اسی جون،شماهرطورکه بهش بگی بالاخره ناراحت میشه،پس این فکررواز سرت بیرون کن که جوری بگم که ناراحت نشه چون همکارن و.....

ولی اولویت زندگیته واسایش واز همه مهمتررررر(تربیت دخترت)

منم باتربیت دخترم شوخی ندارم،و اگه جات بودم خیلی قاطعانه ردشون میکردم،

ي بار ك اومدن بگو سرم درد ميكنه حالم خوب نيست ميخوام استراحت كنم چند بار ب بهانه هاي مختلف ي چيزي بگو ك نيان وگرنه بد عادت ميشن 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

منم مشکل شما رو داشتم بچه ش که اومد دعواش کردم وسایل نریز داخل خونه بدو برو خونتون بچه هم رفت گذاشت کف دست مامانش منم به مامانه گفتم منم نیاز به استراحت دارم به زور بتونم بچه خودمو کنترل کنم حوصله بچه کسی هم ندارم وقتی خودش بیشعور بود منم بیشعورانه باهاش حرف زدم بعدشم بهش گفتم من عصرا دخترامو میبرم پارک محله دوست داشتی توام بچه هاتو بیار اونجا ولی خونه دوس ندارم بچه هات بیان رو تربیت بچه هام اثر گذاشته این رفت و آمد اونم کلی چرت و پرت گفت ودیگه کلاااااااا قطع رابطه کرد

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
رودربایستی دارم باهاش همش میگه من غریبم بعدم شوهرامون همکارن هر دفعه هم بزور اش میاره در خونمون ...

عزیز دلم از حرفات متوجه شدم خیلی پرروهه با ادم پررو نمیشه مودبانه رفتار کرد خودم دوست صمیمیم دختر همسایمونه ازدواج کرده ولی همش خونه باباش هس به جز پنج شنبه جمعه که شوهرش میاد بخاطره یه مساعلی مجبور شدم رابطمو باهاش بهم بزنم بیش از اندازه پررو. مثلا مامانم میگه من خوابم به زور میخواد بیاد تو خونمون خودشو دخترش دست از سرم بر نمیداشتن به مامانم گفتم هر وق  اومد  بگو نیستش خودمم تا میدیدم اونه درو باز نمیکردم تا یه ماهی دست بردار نبود بلاخره ول کرد گاهی اوقات هس میاد در میزنه میره ولی مث قبل نیست

شما پرستار بچه نیستی...ایشونم بعد دوبار بارداری دیگه میدونه باردار بودنش رو چطور کنترل کنه پس دلت برای هیچکدوم نسوزه...درمورد غذا...برای هوس کردنش قرار نیس که سیرش کنی یه پیاله یا بشقاب کوچیک کافی بود...وقتی ایراد گرفت میگفتی من صرفا چون بارداری برات فرستادم...در رو هم باز نکن یا باز کن بگو نظافت دارم یا دارم میرم حموم الان بچه ها نمیتونن بازی کنن...درمورد تلویزیون هم بگو  مشکل پیدا کرده پس از این به بعد وقتی مردا هستن بچه ها بازی کنن که بتونن کنترلشون کنن...از طرفی بگو دخترت و بچه ها باهم نمیسازن بهتر کمتر بازی کنن باهم تا قدر همو بدونن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

تجربه نشون داده با اینحور ادما اخرش ب دعوا میخورید تمام زحمتاتتم ب خاک میره زبونشم دراز و تو میمونی  یه دست بی نمک و اعصابی دریده شده......جنگ اول به از صلح آخر       قانون بزار برا خونت    تا دیدی بچت دار عصبی میشه بگو شهیدتون میکنم همتون      بدو برو خونتون..منم داشتم اینجوری اینقدر مادر و دخترو خوب ادب کردم 

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔