2777
2789
عنوان

سرفه در بارداری

136 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خوبین.توروخدا کمکم کنید... من تازه بار دار شدم هفته ی 9هستم.

تقریبا 1ماهه که سرفه میکنم اولش سرفه هام خلط نداشت اما الان چند وقته خلط دار شدن.دیوونه شدم دیگه سرفه هام بند نمیاد.3تا دکتر رفتم هرچی دارو دادن بی تاثیر بوده.طب سنتی هم رفتم داروی بخور داد انجام که میدم بدتر گلو وگوش و بینی ام شروع به خاریدن میکنه وعطسه میکنم پشت هم.توروخدا اگه راهی بلدین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من یه ۳ روزی شد ولی بعدش آبریزش بینی داشتم که خودش خوب شد

خووووش بحالت منکه روانی شدم از بس سرفه کردم.دکترم میرم میگن اسم داری و چمیدونم هزار تا عیب دیگه میزارن روم.سر بچه اولم اینطور نبودم 

خووووش بحالت منکه روانی شدم از بس سرفه کردم.دکترم میرم میگن اسم داری و چمیدونم هزار تا عیب دیگه میزا ...

اگه آسمه که حالتای آلرژی رو هم باید داشته باشی، راستی حواست باشه اگه سزارینی هستی حتما اینو باید قبل عمل به دکتر گزارش بدی