2777
2789
عنوان

تولدم یادش نبود

819 بازدید | 12 پست

سلام 1ساله عروسی کردم یه سالم عقد بودم 1سالم دوست بودیم کلا شوهرم مناسبتارو یادش میره چه سالگرد عقدمون چه سالگرد عروسی یا تولد خیلی باهم خوبیم  رابطمون عالیه ولی یادش میره مثلا من هر سال 3روز قبلش دنبال کارا سوپرایزم  واسه تولدش یا ولنتاینیا سالگر عقدمون ولی اون یادش نیست فقط پارسال از رو استوری دوستاش فهمید ولنتاینه برام دسته گل خرید نه تو دوستی نه عقد تولدم کلا یادش نبود پارسال هم یادش نبود ولی وقتی بعد چند روز گریه کردم یادش اوردم یه تولد خیلی خوب برام گرفت ولی امسال دسش خالیه انتضار یه شاخه گلم ازش ندارم چون نینیم قراره به دنیا بیاد ولی امشبم یادش رفت تولدمه بهش گفتم الان گفت هیییی شرمنده یادم رفت رفت زیر پتو ناراحت شدم چرا همه یادشونه تولدمو غیر شوهم تحساس میکنم براش مهم نیستم ولی اخلاقشم میدونم که چیزی یادش نمیمونه

همه همینجورن عزیزم.من تازیخ ها یادش میمونه ولی دریغ از کادو یا یه شاخه گل.دو سال دوست بودیم برا تولدم کادو گرفت و پارسالم خرید ولی دیگه از سال۹۰که عقد کردیم اصلااااا

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم

خط اخر جواب خودت دادی دیگ .

تو ذهنش نمیمونه 

توروخدا دلگیر نشو ازش . 

دست خودشون ک نیست .

ما کلا مردای فامیلمون همب

ینن . روز قبلش خواهرزنی برادرزنی کسی یاداوری میکنه ک فلانی فردا تولد زنته . 

شماهم بسپر ب بقیه ک یاداوری براش بشه . 

تولدتم مبااااااارک .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باباااا خیلیا اینجورین مردو زنم نداره ادما انقد مشغله دارن وفکرشون درگیره تولد خودشونم یادشون میره

بجای اینکه ناراحت شی مثلا سالگردا نامه بذار یه شاخه گل مطمعن باش اینجوری دلخوری پیش نمیاد یه شام خوشمزه درست کن بخورین اینچیزارو بزرگش نکن براخودت 

همه همینجورن عزیزم.من تازیخ ها یادش میمونه ولی دریغ از کادو یا یه شاخه گل.دو سال دوست بودیم برا تولد ...

بعد عقد قطع میشه 😂 فقط قبلش میخوام خودی نشون بدن اینجوریه والا خبری نیس بعدش

بعد عقد قطع میشه 😂 فقط قبلش میخوام خودی نشون بدن اینجوریه والا خبری نیس بعدش

اره والا دقیقا

شوهرم امسال دو بار عمل کرد یبارش خرداد بود دو هفته قبل از تولد خودش رفتم براش تیشرت و شلوار گرفتم گفتم مبادا اون موقع نتونم برم بیرون دفه ی دومم که عمل کرد چند روز قبل از تول خودم بود اصلا هیچی به هیچی یه تبریک خشک و خالی 

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم

تولدت مبارک مادرآینده... قدم نی نی خوشگلتم پیشاپیش مبارک باشه عزیزم

دلگیرنشو وقتی رابطه ات خوبه واززندگیت راضی سراینچیزا ناراحتی پیش نیار عزیزم بزن بحساب مشغله فکریش 

الانم بنظرم برو ازدلش دربیار ونزار ناراحت بخوابه بگو یادآوری نکردم ک ناراحتت کنم فقط خیلی دلم میخواست اولین نفری باشی ک بهم تبریک میگه چون تنها امیدم توییو اینحرفااا و با روی خوش کنارهم شبتونو صبح کنید زندگی ارزشش بیشتر از اینحرفاست  تولد یکروزه اما زندگی یک عمر پس قدر لحظاتتو بدون ک هرروزت خدایی نکرده با افسوس روز قبل سپری نشه

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
تولدت مبارک مادرآینده... قدم نی نی خوشگلتم پیشاپیش مبارک باشه عزیزم دلگیرنشو وقتی رابطه ات خوبه واز ...

نه خب من انتظاری ازش نداشتمچون 2ماه پیش تصادف کرد 8ملیونخرج ماشین کرد قسط  وامو یه سری پول دست اینو اون داره هنو ندادنش عصبیه برا این چیزا ولی وقتی همه بهم تبریک گفتن غیر خودش یه جوری شدم به روشم اصلا نیاوردم با خنده بهش گفتم اقایی تولدمم یادت رفت مرسی واسه تبریکات عزیز دلم 

خط اخر جواب خودت دادی دیگ . تو ذهنش نمیمونه  توروخدا دلگیر نشو ازش .  دست خودشون ک نیست ...

نه اصلا به روش نیاوردم ناراحتم همش باش مهربون حرف میزدم میگفتم میخندیدم که نفهمه ناراحتم چون ارزش نداره برا این چیزا ناراحتی پیش بیاد ولی یه جوری بود همه یادشون بود غیر شوهرم

نه خب من انتظاری ازش نداشتمچون 2ماه پیش تصادف کرد 8ملیونخرج ماشین کرد قسط  وامو یه سری پول دست ...

مردا اصولا همینطوری هستن .به موقعش جبران میکنه برات واز دلت درمیاره ناراحت نباش

ازسال آینده چندروز مونده ب تولدت آلارم گوشیشو تنظیم کن رو روز تولدت بروی خودتم نیار ببین عکس العلمش چطور میشه یسری مردا دست خودشون نیست باید مناسبتا یادآوری بشه براشون 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔