2777
2789
عنوان

باردارا بیایین لطفا

140 بازدید | 12 پست

خانم ها ۱۸ هفته باردارم از اول بارداری کمر درد شدید داشتم ولی از ماه دوم به بعد هراز گاهی پله اینا بالا پایین میشدم یا سرپا میموندم لگنام انگار که قفل شه درد میگرفت بعد دوساعت خوب میشد ولی الان از بعداز ظهر گرفته ول نمیکنه نمیتونم راه برم نمیتونم بشینم میخوابم اذیت میشم چیکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزبزم خوبی؟ نینی جنسیتش چی بود؟دکتر دلیری درست گفته بود؟

سلام دختره تو ان تی هم گفته بود دختر درست بود،ولی بودن اونجا مامانایی که اشتباه گفته بود بهشون،الان کا کلا دارن مالیات رو بخاطر کارت خوان دور میزنن خیلی بدم اومده از کارشون

خدا حفظش کنه😍 آره ب منم اشتباه گفته بود  عوضی خیلی پول میگیره

سلامت باشین،پول میگیره هیچی اسیر میکنن میگن کارت خوانمون خرابه برید دم‌باجه کارت به کارت کنید 

سلامت باشین،پول میگیره هیچی اسیر میکنن میگن کارت خوانمون خرابه برید دم‌باجه کارت به کارت کنید 

الکی میگن چون میخوان مالیات ندن و شکایتی نشه ازشون.

چون قیمتاشون فوق العاده بالاس.

الکی میگن چون میخوان مالیات ندن و شکایتی نشه ازشون. چون قیمتاشون فوق العاده بالاس.

اره واقعا یکی اومده بود میگفت دکترم گفته فقطباید اینجاسونوشم هزینش چقده گفتن ۸۵۰ بیچاره برگشت رفت گفت خیلی بالاست مردم از کجابیارن