2777
2789
عنوان

زوار محترم کربلا جاده ی ما رو نا امن کردند..چه خبرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 35 پست

دختر همسایمون با خانواده شوهرش میخواستن برن کربلا

البته اینا از مرز رد شده بودن، ون چپ کرد و دختر همسایمون و خواهرشوهر و پدرشوهرش فوت کردن.. البته اینکه بازم فوتی داشتن یا نه خبر ندارم، فقط همین 3نفرو شنیدم که فوت کردن.. خودشم دوتا بچه کوچیک داشت و بچه‌هاش بی مادر شدن😑

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نکته ی ریره دیگه بگم ما رفتیم مسافدت تابستون انقدر خوراکی گرون بود هیچکس یه چوب بستنی به ما مفت ...

شما با امام حسین معامله کن چیکار داری به زوار؟زوار هم مردم عادی هستن چون اسم زیارت امام روشون اومده ارزش پیدا میکنن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
یه نکته ی ریره دیگه بگم ما رفتیم مسافدت تابستون انقدر خوراکی گرون بود هیچکس یه چوب بستنی به ما مفت ...

این دیگه انتظاره

شما نذری دادی چرا انتظار داری بهتون رایگان چیزی بدن؟

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

عزیزم اگه داشته باشیو و نذری یا هر چی بدی ثواب داره 

دیگه اینو به پای زوارا ننویس

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
شما با امام حسین معامله کن چیکار داری به زوار؟زوار هم مردم عادی هستن چون اسم زیارت امام روشون اومده ...

خیر دوستم‌ من شکم گرسنه رو سیر کردم امام حسین مرسی ازش چیزی نمیخوام ازش

خیر دوستم‌ من شکم گرسنه رو سیر کردم امام حسین مرسی ازش چیزی نمیخوام ازش

با خدا و امام حسین معامله کن 

خودشون خیر وبرکت رو جاری میکنن تو زندگیت 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
باور کن خیلیا میگن امام حسین خودش هوامونو داره! و هزار جور بی احتیاطی میکنن دیدم ک میگم

اینا دیگه هیچ

بعضیا کلا بی منطقن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.