2777
2789

۱۲سال درس خوندم ک پزشکی قبول شم حالا شدم پرستار هی تو دانشکده بچهای پزشکیو میبینم حسرت میخورم نمیدونم چکارکنم 

دلم میخاس بازم بمونم پشت کنکور ی بار درست زحمت بکشم هیچوقت درست زحمت نکشیدم واسه رشته موردعلاقم اما خانوادم نزاشتن بمونم

الان فقط حسرت

چکارکنم 😔😔😔

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

پرستارم خوبه که

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستارم خوبه که

پزشکی ی چیز دیگ‌بود

حسرتی موند روی دل خانوادم

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

پرستار که شبیه پزشک منظورم از نظر محیط کاری هست . عزیزم مهم اینه هر دو تون یه هدف دارین نجات یه بیمار .کار شما که ارزشمند تره حالا درسته درآمد یکسان نیست . اگه وقت دارین مجدد کنکور بدین ولی به نظر من رشته خودتون رو ادامه بدین 

ای که از کوچه معشوقه ما میگذری  بر حذر باش که سر میشکند دیوارش....
پرستاری عالیع چه حسرتی داری والا خیلیم خوبه

نمیدونم😔😔

میتونی بعدش بری پزشکی 

ولی ازمونش سخته و خیلی کم‌میگیرن