2777
2789

شوهرم وقتی مامانش زنگ میزنه می گه جان مامان جان اونم وقتی که همه دق ودلی شو بامن خالی می کنه وهمش قهر تازگی ها وکم محلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم دفاع کنم

گفتی نیا 😕😐

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
حرصتو درمیاره اصلا نشون نده ناراحت میشی 

نه نشون نمیدم مرد ۴۶ ساله اونم مامانی که اصلا اینو نسبت به اون برادرشوهر کوچکم که دوسش داره نداره بالاخره مادر بچه هاش دوست داره ولی کلا خیری ندیده ولی بازم این ازهمه خواهربرادرها بیستراحترام مامان وباباشو داره ومن که اصلا هیچی اینا خانواده پرجمعیت توشهرستان کوچک و خیلی وابسته گی ها 

وای ک ی بار رفته بودیم ی مسافرت 5روزه مادرش اورد.بعد حرفمون ک میشد بخصوص با مادرش بحث کردیم.دنبال مامانش میرفت.من و دخترم انگار ن انگار..تو ماشین مامانش ک میدیدم حتی تو ماشین با من تو 6 7 ساعت راه ک اومدیم ی کلمه حرف نزد.تمام با مامانش گیر صحبت بود..واای ک داشتم مینرکیدم نفسم گرفته بود احساس خفگی میکردم.اه لعنت ب مردای ننه دوست و مادرشوهرای فضول

منم از این خیلی ناراحتم مادرشوهرم هرطور بامن رفتار کنه شوهرم انگار ن انگار میچسبه ب مامان جونش

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.