2777
2789
روغنش یا خودش؟

زیتون تازه عزیزم سبز سیاهش فرق نداره اما من زیتون سبز خوردم پسرم سرخ و سفید و مو طلائی شده دختر خواهر شوهرمم همینطور خواهر خودمم خورد پسرش بور شده

رنگ چشم تاثیر نمیزاره فقط پوست و مو رو روشن میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی دوست گلم😍 روزی چندتاشو بخورم.به شوهرمم بدم بخوره ؟

اره واسه خودتونم خوبه سلامت قلب و پوست و مو خودتونم تاثیر میزاره البته گلابی هم واسه مردا عالیه و اینکه توی چهارماهگی میگن ی غسل کنی سوره یوسف رو روی سیب بخونی و بخوری اینو فقط شنیدم از خواهر شوهرم اون انجام داد من اما اعتقاد ندارم ب این کارا اما خب سیب هم بچه رو زیبا میکنه

بنظر من ژنتیک مهمه 

من ۹ماه تمام به خوردم و سیب.در هرفصلی انواع میوه های فصل رو میخوردم .سوره یوسف رو میخوندم پسرم کشید به عموهاش کپ عموهاش

قیافش خوبه راضی ام اما فکر میکردم بااین خوراک های خوب و اینقد سوره یوسف خوندن پسرم میشه زیبای خفته  

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
بعضیا جوون میشن خوشگل وخوشتیپ میشند

عههههه🤗

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
واااااا😖یعنی اصلا تاثیر نداره هیچ کدومش؟

حالا امتحان کن.توکل بخدا

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

همون روز اول که نطفه تشکیل میشه تمام عوامل وراثت که بهش ارث رسیده رو جذب میکنه و دقیقا رنگ مو و چشم و پوست و شکل و قیافش همون موقع براش رقم میخوره.

فکر نمیکنم تغذیه تغییری در روند این پروسه ایجاد کنه.

مامان بابای خوشگل!  تامام

والا من و شوهرم همه میگن خوشگلید اما پسرم اصلا به من و شوهرم نرفت گلم

ولی خب هرچی میره جلوتر داره خوشگل تر میشه

فکر کنم جوون بشه میشه پدرش  

ولی یکیو میشناسم پدر ومادر قد کوتاه سبزه پسراش بور موطلایی چشم سبز  پدر بزرگ ومادر بزرگشون زیبا ...

عامل وراثت ممکنه از ۷ پشت آدم برسه.

یعنی تا ۷ نسل قبلش از پدر و مادرهایی که داشته 

همون روز اول که نطفه تشکیل میشه تمام عوامل وراثت که بهش ارث رسیده رو جذب میکنه و دقیقا رنگ مو و چشم ...

منم موافقم

از دورتربن اعضای فامیلم بعضی ویژگی ها رو میکشه