2777
2789
عنوان

گوشی باز ها توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4631 بازدید | 92 پست
از هواوی هم خیلی زیاد تعریف میکنن..بابام و داداشم هواوی دارن راضی ان میگن سامسونگ پول برندشو میگیره ...

منمم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ببین شاید باورت نشه من‌میدونستم قراره ارزون‌بشه .هم شوهرم گفت هم فروشنده .ولی من پاشدم گوشیم و زود ...

مبارک باشه😍😍

من عاشق نوتم..دلم ی نوت ۱۰ پلاس میخواد😂😂کو پول😐پولم باشه دلم نمیاد اینقد بدم سر گوشی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم مثل گوشی چینی قدیمی هاست کیفیتش بدم میاد ک ال سی دی من ال ای دی میخاستم

منم روزا اول همین حسو داشتم چون اصلا ب منو عادت نداشتم بعد یه هفته همه چیش تو دستم اومد الان ب دنیا نمیدمش

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتِماس✌️
حس میکنم مثل گوشی چینی قدیمی هاست کیفیتش بدم میاد ک ال سی دی من ال ای دی میخاستم

منم قبلا آیفون داشتم تو گرونیا زدم داغونش کردم دیگه نتونستم عین همون بخرم رو این یکی لانچر آیفون نصب کردم باعث شد خیلی زود بهش عادت کنم

الان شیائومی دارم البته مای ای وان کیفیتش بد نیستا 

کوه میباید بود کاه بودن ننگ است
از هواوی هم خیلی زیاد تعریف میکنن..بابام و داداشم هواوی دارن راضی ان میگن سامسونگ پول برندشو میگیره ...

آره تا آدم یه چیزو خودش استفاده نکنه نمیدونه،منم میگفتم فقط سامسونگ بعد دیدم بهتر از سامسونگ هم ک هس

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتِماس✌️

من a50 دارم خیلی خوبه 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺