2777
2789
عنوان

گوشی باز ها توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4631 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها جان بچم دارم سکته میکنم ۳ تومن دادم گوشی چینی درحالی ک میتونستم آ۳۰ وردارم    

اووووه 

یگوشیه دیگه حالا برو بگو میخوام عوضش کنم ببین چی میگه شاید قبول کنه اگه نه ۳۰ درصد از پولت کم میکنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا عوض نکنن۲۴ ساعت نشده    

من رفتم گوشی a70بگیرم، فروشنده داشت هی مجابم میکرد ک a50بگیر و خوبه و فلااان و اینا

منم گفتم آقای محترم من تحقیقاتمو کردم ،انتخابمم کردم که اومدم گوشی بگیرم ازتون،دیگه چرا بهم پیشنهادa50میدی وقتی اومدمa70بگیرم😤😤😤

چقدر حرص میدن فروشنده هاااااا

نبلید گوش میدادی ب حرف فروشنده 

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
چند ماه پیش هریدم ۴ و ۳۴۰ الان شده ۳۷۰۰ فک کنم

من a6پلاس تو اوج گرونی خریدم ۴ و ۲۰۰

الان فگر کنم ۳ و خورده ای شده😐😐😐

بدشانسی ماست دیگه

من رفتم گوشی a70بگیرم، فروشنده داشت هی مجابم میکرد ک a50بگیر و خوبه و فلااان و اینا منم گفتم آقای م ...

عزیزم برتریه آ۷۰ نسبت به آ ۵۰ چیه؟ ۴ دوربینه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شمام شیائومی داری؟

نه رفتم.سامسونگ.بخرم یارو اومد مخمو خورد ک لنووو،خوبه منم خریدم ،روزا اول پشیمون بودم بدجور بعد به منوش عادت کردم و برام راحت شد،ولی الان اکثریت شیامی دارن همه هم راضین و میگن از سامسونگ بهتره

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتِماس✌️
من a6پلاس تو اوج گرونی خریدم ۴ و ۲۰۰ الان فگر کنم ۳ و خورده ای شده😐😐😐 بدشانسی ماست دیگه

ببین شاید باورت نشه من‌میدونستم قراره ارزون‌بشه

.هم شوهرم گفت هم فروشنده

.ولی من پاشدم گوشیم و زودتر فروختم به پدر شوهرم و بی گوشی شدم..و اینکه مرغمم یه پا داره..رفتیم‌دوتا خریدیم خودم و شوهرم..☹😃

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه رفتم.سامسونگ.بخرم یارو اومد مخمو خورد ک لنووو،خوبه منم خریدم ،روزا اول پشیمون بودم بدجور بعد به م ...

حس میکنم مثل گوشی چینی قدیمی هاست کیفیتش

بدم میاد ک ال سی دی

من ال ای دی میخاستم

نه رفتم.سامسونگ.بخرم یارو اومد مخمو خورد ک لنووو،خوبه منم خریدم ،روزا اول پشیمون بودم بدجور بعد به م ...

از هواوی هم خیلی زیاد تعریف میکنن..بابام و داداشم هواوی دارن راضی ان

میگن سامسونگ پول برندشو میگیره راستم میگنا ولی من هر جونی میدم باز به هواوی راضی نمیشم

بچها جان بچم دارم سکته میکنم ۳ تومن دادم گوشی چینی درحالی ک میتونستم آ۳۰ وردارم    

اگه برگه و رسید خرید بهت دادن

واسه ی من داخلش نوشته شده که ۱ساعت مهلت تست گوشی بوده،و این گوشی سالم و بدون هیچ مشکلی بهتون فروخته شده و در اخر امضای شماهم پایین این متن خورده شده

و درصورت پشیمونی ۳۰٪از پولتون رو کسر میکنن

الانم تا دیر نشده برو پیشش اگه فروشنده ی خوبی باشه،شاید عوض کنه برات

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
ما دوتا A70خریدیم شوهرم آنقدر غر میزنه میگه اصلا این پولی که دادیم نمی ارزن 

من A10 دارم راضیم هیچ مشکلی نداره عید ۲/۵ خریدم ولی الان ۱/۶۰۰شده