2777
2789
عنوان

گوشی باز ها توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4631 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد از این فروشنده ها  خوب چیزی رو ک میخوام بده دگ اگه پلمبشو باز کردی ۳۰ درصد کم میکنه ...

همون موقع ریجستری میکنن گوشی رو و ثبت سیمکارت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

شیائومی اگه مشکل سخت افزاری پیدا کنه خیلیییی کم قطعاتش پیدا میشه

سامسونگ میگرفتی بهتر بود

من خودم سامسونگ a70گرفتم راضیم فعلا

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
وای a50 عالیه من a 10 خریدم عید  پولم نرسید واس a50  A10 هم خوبه ها فقط دوربین a50 ی چیز ...

خیلی خوبه..واسه بابامم آ ۱۰ خریدم ۲ هفته پیش.خوبه

سری آ کلا عالیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم شوهرم تو گرونیا رفت گوشی دست دوم گرفت نوت پنج دو نیم پولشو داده بود انقدر غر زدم آخه خیلی داغون بود از کنار نگاه میکردی باد داشت پشتش به شرط سالمی داده بود ولی به نظرم یه بار باز شده بود شوهرم زور کردم که پسش بده بعد از یک ماه برد گفت این خرابه دو نیم کم پولی نیست که حداقل یه نو بده آخر چند تومنم روش گذاشتa50خرید

من سامسونگ میخریدم اونوقت فروشنده بمن ایسوس انداخت اونقدر تعریف کرد بعد پشیمون شدم رفتم سرش عوض نکرد . گف دفعه بعد گرفتنی بیا سامسونگ بدم اونقدر سوختم😂

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چرا عوض نکنن۲۴ ساعت نشده    

سوال کنین شاید عوض کنه ،منم مث شما شده بودم بعد عادت کردم روزا اول پشیمون بودم ولی حالا مشکلی ندارم

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتِماس✌️