2777
2789
عنوان

خانومایی ک توخونه هم ارایش دارند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محل نذار ب قهرهاش توکارخودتو کن  فیلم رحمان 1400 روببین

باشه😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

رحمان 1400 چجوریه؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
مارکش چیه خطت و رژت

من از دوستم میگیرم اون خودش درست میکنه یه چندساله دوره دیدن بعد الان خودش درست میکنه میفروشه.من به این مارک دارها اعتماد ندارم

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
یکتاناصر توش بازی میکنه ،خیلی بدبختن و فقیر ولییییی بخودش میرسه و ارایش و عششششوه یکی از کاربرا ...

اخه اون که ارایشش خیلی خزه   

خدایا در مقابل اینهمه ظلم و بی عدالتی،سکوت نکن               نجات بده سرزمینمو …
اخه اون که ارایشش خیلی خزه    

مهم اینکه برا خودش و شوهرش خوبه😂😂😂

بعدم نکته این فیلم اینه که به خودتون برسید و اهمیت بدید ولی حالا این در قالب طنزه مهم نحوه ارایش که نیست مهم به خودت اهمیت دادنه حالا یکی اینجوری دوست داره یکی یه جور دیگع😀 

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
مهم اینکه برا خودش و شوهرش خوبه😂😂😂 بعدم نکته این فیلم اینه که به خودتون برسید و اهمیت بدید ولی ح ...

اره دقیقن نظرمنم هنین بوود

یجورایی زنه پایه اش هس ،مشکلات باعث نشده غربزنه  و یا خودشو فراموش کنه 

البته مردشم مرد هست و ارزششو،داره  ک بخاطرش سختی بکشه 

🖤

من تنها ارایشی ک تو خونه و بیرون دارم رژلب تنها همه هم یا میگن چه کرمی میزنی یا چه ضدافتابی در حالی ک هیچ نمیرنم فقط رژلب و خط لب

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

گلم منم پوستم خیلی خراب بود بهش توخونه رسیدم خوب شد

مثلا چیکارا کردی؟

میخاستم از این امضا باحالای طولانی با کلی شکلک عجق وجق بزارم از اونا که ادم درگیرش میشه تا اخرش بخونه عاماااا مشکل اینجاست بلد نیستم چیزای باحال از خودم درارم همینکه خودم باحالم بسمه  کاربر جدید نیستم. عاشقتونم❤ میشه واسه رسیدن به آرزو هام دعام کنید.  وقتی تو امضاتون صلوات میبینم میفرستم منتها حالشو ندارم بگم که فرستادم🌼🌼🌼🌼