2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس کم تنش کن قبل واکسن دوبرابر وزنش مثلااگه۴ کیلوه ۸قطره استا بده بهش تا ۲۴ساعت  هر۶ساعت تکرار کن دارو رو شب اول تند تند  تب چک کن .تب سنج حتما توخونه داشته باش استا باز شده تاریخش ی ماهه . روز اول هر۸ساعت ی بار کمپرس سرد ب مدت یک دقیقه روز دوپ وسوم کمپرس گرم. تب ک دیدی باداروپایین نمیاد ی دستمال خیس بااب ولرم نه سرد بزار روپاهاش زیر بغلش تاپایین بیاد .هربچه ای ی جوره بچه من دوماهکی از همش سخت تر بود جز بچه هایی ک بود تبش اصلا پایین نمیومد دکتر گفت دیگه مایین نمیاد هر۴ساعت قطره بده بهش . 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
لباس کم تنش کن قبل واکسن دوبرابر وزنش مثلااگه۴ کیلوه ۸قطره استا بده بهش تا ۲۴ساعت  هر۶ساعت تکرا ...

خودم سر خود بدم قطره رو ؟؟؟منظورت آستامینوفن هست ؟؟؟؟دو ماهگی میشه هشت ابان دیگه نه ؟؟؟؟؟؟؟

خودم سر خود بدم قطره رو ؟؟؟منظورت آستامینوفن هست ؟؟؟؟دو ماهگی میشه هشت ابان دیگه نه ؟؟؟؟؟؟؟

بله سرخود نیست عزیزم همه دکترامیگن بدید بله همون استامینوفن هست از داروخونه بگیر .خود بهداش ک ببری هم نیگن ولی بهتره قبل رفتن بدید ک بعدواکسن راحت بخوابه چون استاخواب اوره .راستی مراقبت قد وزن ۱۵روز ویک ماه هک دارن فقط واکسن دوماهگیه واینکه سونو شکم ولگن حتما ببر من ۱۵روزگی بچم روبردم دکتر تومطلب معاینه وچکاب اولیه دکتر دستاوماهاش رو تکون داد معاینه کامل وگفت همه بچه سونو شکم ولگن لازم دارن ک ببینن درسلامت کاملن یانه تازودترببری بهتره

بله سرخود نیست عزیزم همه دکترامیگن بدید بله همون استامینوفن هست از داروخونه بگیر .خود بهداش ک ببری ه ...

فردای زایمان دکتر اومد کامل چک کرد ...ولی درباره سونو نگفت چیزی ...

ممنونم که کامل راهنمایی میکنی؛پس میشه هشت آبان دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله سرخود نیست عزیزم همه دکترامیگن بدید بله همون استامینوفن هست از داروخونه بگیر .خود بهداش ک ببری ه ...

اها اره دکتر واسه بچه منم انجام داد داخل مطب خودش ...

فردای زایمان دکتر اومد کامل چک کرد ...ولی درباره سونو نگفت چیزی ... ممنونم که کامل راهنمایی میکنی؛پ ...

بله واکسنش ۸ابانه .اره بیمارستان دکترچک میکنه ولی هربچه ای بعد ۱۵روز ی مراقبت دکتر مزلب ببری سونو مینویسن. آ د میدی دیکه درسته؟؟

بله واکسنش ۸ابانه .اره بیمارستان دکترچک میکنه ولی هربچه ای بعد ۱۵روز ی مراقبت دکتر مزلب ببری سونو می ...

اره گلم میدم .گفتن تا پایان دو ماه باید بدم .حس میکنم بچه م تشنه ست آب جوشیده میتونم بدم ؟؟؟؟؟یا فکر منه 

اره گلم میدم .گفتن تا پایان دو ماه باید بدم .حس میکنم بچه م تشنه ست آب جوشیده میتونم بدم ؟؟؟؟؟یا فکر ...

شیرمادر کافیه براش ولی من چون هواگرم بودخونمون پرمهمون بهش چندقطره میدادم درحدب ک دهنش خیس بشه ن زیاد 

اره گلم میدم .گفتن تا پایان دو ماه باید بدم .حس میکنم بچه م تشنه ست آب جوشیده میتونم بدم ؟؟؟؟؟یا فکر ...

تاپایان۶ماه آ د هر روز لازمه من چکاب ۶ماهگی پسرم روبردم دکتر گفت تایکسال ادامه بده نیازی نیست مولتی بدی ولی بچه هایی ک از۶ماه مولتی ویتامین روشروع میکنن دیگه آ د لازم نیست