2777
2789
بچه هاتون کولک ندارن راه حلی دارید؟ 

بچه من کولیکی بود.از قطره کولیک لیز کولیکید گریپمسجر پدیلاکت هبچی تاثیرنداشت جز اینفاکول ک ایران پیدانشداز عراق برام فرستادن دکترگفت دوتابگیر دو دوره بده بهش ودی بچه من باهمون یک دوره خوب شد . کنارشم کلی رژیم دلشتم ولی ی فوق تخصص بردم  گفت رژیم کلااشتباهه توشیردهی .هربچه ای ی داروبهش میسازه چیاامتحان کردیدشما

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
بچه منم هشت شهریوره این قطره آد رو میدم حس میکنم کولیکش شدید تر میشه بچه شما کولک نداره راه حلی داری ...

منم بچه م کولیک هست ولی کولیک ایز میدم ...تا ماه بعد ببرم ببینم عوض میکنه دکترش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من کولیکی بود.از قطره کولیک لیز کولیکید گریپمسجر پدیلاکت هبچی تاثیرنداشت جز اینفاکول ک ایران پید ...

من بهش اهورا نی نی با کولیکز المانی میدم واس قطرش خیلی گشتم و پیش طب سنتی ام رفتم تو دوره درمانه ولی حس میکنم طب سنتی داره جواب میده البته زمانبره 

بچه من کولیکی بود.از قطره کولیک لیز کولیکید گریپمسجر پدیلاکت هبچی تاثیرنداشت جز اینفاکول ک ایران پید ...

خیلی خوبه بهترین قطرس کاش منم پیدا میکردم این قطررو البته تا بخوام پیدا کنم فکر کنم بچم سه ماهو رد کرده 😐

بعید میدونم ... صرف هم نداشت ...۸ روزه تموم شده ،،،ماهی ۳ بار میگیرم ...باید عوض کنم فکر کنم

فقط رو وزن بچت تمرکز کن دکتر دخترم گف وزنش بشه دو برابر وزن تولدش قطع میشه منم کنارش میدم قطره هارو ی زره شاید تسکین بده درد بچمو کلا همینه تا سه ماهگیش