2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

330 بازدید | 26 پست

شوهرم میگه خرج و مخارج عروسی همش میدم ب خودت برو طلا بگیر عروسی نمیگیریم ب جاش میریم دبی

من دلم عروسی میخواد یه حنابندون میگیرم نمیدونم اخرش پشیمون شم ک عروسی نگرفتم یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبی بهتره 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

من اگه بودم با کله قبول میکردم ،چیه عروسی میگیری میان شام میخورن از خودشون پذیرایی میکنن اخرشم میگن دوماد زشت بود،اینجوری کلی هم سرمایه و طلا گیرت میاد😒😒ولی اگه احساس میکنی بعدن به دلت میمونه خب همون عروسی بگیر

جشن نگیر ولی فرمالیته ارایشگاه برو و عکس خووب بگیر مسافرتتم برو 

پشیمونم نمیشی جشن فقط حال دادن ب بقیس بخورن و برن ی مفت حرف چرت و‌پرت بارتون کنن ک غذاش بد بود عروس کج و کوله بود دوماد شاباش نداد و ... 

باز خود دانی 

عروسی فقط ی جشنه ک اعلام کنی ب بقیه داری میری خونه خودت

ولی اون پول صاحبش خودتی فکرتو ب کار بنداز

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️