2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 26 پست
وا عروسی بگیره طلا بگیره دوبی هم ببره خب  حالا دو بی هم خیلی جای خفنیه که به خاطرش آدم‌جشن ...

منظورش شوهرم اینکه ب جا خرج و.مخارج ک دیگرام لذت ببرن بذار پول بمون تو دست خودمون یچیز بهتر میگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میترسم از این.پشیمونی یه شب فقط لباس سبز میپوشم حنابندون میگیرم میترسم لباس سفید یه جلوه ی دیگ ...

ی جشن خیلی کوچیک بگیر لباس عروس بپوش

مسافرتتم برو

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
منظورش شوهرم اینکه ب جا خرج و.مخارج ک دیگرام لذت ببرن بذار پول بمون تو دست خودمون یچیز بهتر میگیریم

شوهرت عقلش کار میکنه بنظرم قبول کن

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بستگی به خودت داره

تنها چیزی که از عروسی میمونه عکس هست که میتونی لباس بپوشی بری اتلیه عکس بگیری کم هزینه 

دیگه خرج مراسم نکنی

من 12 ساله ازدواح

کردم دوست نداشتم عروسی بگیرم البته 

الانم تنها عکس رو دوست دارم اصلا فیلمش بیخوده کلا

بعد طلا بگیری مسافرت بری

من اگه بودم با کله قبول میکردم ،چیه عروسی میگیری میان شام میخورن از خودشون پذیرایی میکنن اخرشم میگن ...

عروسی ک لباس سفید بپوشم نه ولی یه شب لباس سبز میپوشم سرو.تهش میکنم حنابندون 

خوب واقعیتش درسته

فقط مساله اینه چقدر این عروسی گرفتن برای خودت مهم باشه

البته عکس خوبه داشته باشی ولی مراسم بقیه اش بیخوده

عروسی بگیر ... با پولش که جمع شد برو دبی 

طلا هم نخریدی نخریدی دور از جون با خودت که به گور نمیبری

داشته باشی گوشه کمد باشه چع فرقی داره 

در حدی که میندازی و دوست داری بگیر طلا هم 

ولی عروسی حتما بگیر

به نطرم پیشنهادش خوبه داره میگه پولشو میده به خودت اگه پولی بهت نمیداد سفر نبود میگفت عروسی نه باید مخالفت کنی الان عروسی بگیری از ارایش و لباس و عکس تالار ناراصی کلی پشت عروسی حرفه که این کم بود اون زیاد چه کاریه برین دو تایی عشق و حال بقیشم برا خودت طلا بخر استفاده کن بعدم سرمایه کن برا روز مبادا