2777
2789

سلام خانوما روزتون بخیر راستش ما یه جمعی هستیم که قراره ان شاء الله همین فردا پس فردا حرکت کنیم به سمت کربلا برای پیاده روی اربعین همه جمع جوون کم سن و سال و از بچه های پاک و عاشقای امام حسین ع که یه تعداد از این جمع مشکل مالی دارن همه چیشون هم آماده ست پاسپورت و حتی کوله هاشونم بستن من و چندتای دیگه که یجورایی بزرگترای جمعیم  بهشون قول دادیم که هزینه سفرتون رو جور میکنیم نگران هیچی نباشین این چند وقته به همه دوستان و آشنایان پیام دادم یه مقداری براشون جمع کردیم و یه مقداری هم من و همسرم گذاشتیم روش اما متاسفانه هنوز کمه و دلم نمیاد دل هیچ کدومشونو بشکنم پول واسه تو جور نشده تو نیا😔 فقط مقدار کمیش مونده و تا پس فردا صبح بیشتر وقت نداریم  توکل به خدا کردم یادم به اینجا افتاد گفتم بذار اینجا هم بگم شاید یکی باشه توان زیارت رفتن نداشته باشه بتونه هرچی در توانش هست پول بده و مطمئن باشین که امام حسین ع کارتون رو میبینه و این بچه ها کل مسیر رو دعا گو و نایب الزیارتون هستن

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تاپیک آخرم گزارش میزنید. خواهش میکم. خدا حاجت دلتونو بده

زدم گزارش عزیزم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

نی نی یار الان میترکونتت

برو با نی نی یار هماهنگ کن

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ما از استان فارسیم و هزینه سفر هر نفر حداقل 700 درمیاد تو دوستان و آشنایان خودم هم پیام دادم هرکسی خدایی هرچقد در توانش بود داده و هر کی هم دوس داره اسمشو میگه تا من به بچه ها بگم از طرف اون نایب الزیاره باشن شما هم اگه کسی در توانش بود خصوصی پیام بدین بهم

پول جمع کردن اینجا ممنووعه عزیزم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بامدیرسایت هماهنگ کنید اگرتاییدکردن ایشون  به کاربرها اطلاع رسانی میکنن

ممنونم چشم چطور باید هماهنگ کرد؟