2777
2789

۳ هفته اس سرفه داره

سرفه خشک و شبانه

دکتر بردم هر دارویی میخوره چه برا آلرژی چه عفونی فایده نداره

بخدا خیلی استرس دارم

کمکم کنین

دکتری 

دارویی

روشی چیزی

خدایا وقتی میدونم که میبینی، آروم میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا منم مشکل تو رو دارم یک ماهه هم پسرم هم خودم این گلومون خوب نمیشه 

شب بردم درمانگاه بازم یه سری دارو و امپول زد 

لامصب درست نمیشه خسته شدیم 

اینقد سرفه میکنه اخرش بالا میاره حالش بد میشه

ببین یه چیزی میگم دعام کن شربت پروسپان گیاهیه عااااالیه و بگم قراره کمیاب شه دوسه تا داشته باش چون دوای سرفه ی بچه همینه.من پسرم سرفه هاش انقدر شدید میشه همش بالا میاره هیچی جز این تاثیر نداره 

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
عزیزم دقیقا منم مشکل تو رو دارم یک ماهه هم پسرم هم خودم این گلومون خوب نمیشه  شب بردم درمانگاه ...

پروسپانو امتحان کردی؟و زین پس بجای سرماخوردگی کودکان پلارژین کیدز بده اگه بالای دوساله چون توش عسل داره یه شربت عالی وقوی خارجیه برا الرژی و سرماخوردگی

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
ببین یه چیزی میگم دعام کن شربت پروسپان گیاهیه عااااالیه و بگم قراره کمیاب شه دوسه تا داشته باش چون د ...

واقعا

تو رو خدا کمکم کن

ضرر نداره

خدایا وقتی میدونم که میبینی، آروم میشم