2777
2789
منم دقيق هفته ششم لك ديدم يهو افتادم خونريزي جوري كه نواربهداشتي ميذاشتم رفتم سريع دكتر بهم شياف سا ...

چرا اینجوری شده بودی؟

من خاک بر سر یکم سیرترشی خوردم

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

باشه عزیز دعام کنید

انشالله هیچی نمیشه استراحت کن اینترنتتو خاموش کن بگیر بخواب به خودت تنش و استرس نده خدا خودش کوچولوتو سالم نگه داره

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شده بودی؟ من خاک بر سر یکم سیرترشی خوردم

كلا جفتم تا ٥ماهگي رو لبه ي دهانه رحمم بود برا همين خونريزي بودم جفتم ضعيف بود

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
باشه  اشکام همینجوری میاد ترخدا دعام کنید  شکم اول دوست ندارم سقط کنم

انشالله که هیچی نیست برای خودمم اتفاق افتاده دقیقا هفت هفتگی با دل درد شدید و چندقطره خون که تا رسیدم بیمارستان زیاد شد پشت جفتم خونریزی کرده بود چندشب بستری بودم تا ده روز هم پروژسترون زدم خداروشکر اتفاقی نیفتاد 

منم دقيق هفته ششم لك ديدم يهو افتادم خونريزي جوري كه نواربهداشتي ميذاشتم رفتم سريع دكتر بهم شياف سا ...

من لکه بینی ندارم

میخام شروع کنم روزی دوتا بزارم

زیاده یعنی؟؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

منم از هفته ششم تا ۱۲ ام لکه بینی و حتی بعضی وقتا خونریزی داشتم. فقط استراحت کن و استرس ب خودت راه نده طبیعیه. فقط باید استراحت کنی، استراحت مطلق و دستشویی فرنگی استفاده کنی و نشاسته هم توی اب سرد حل کن غلیظ و بخور. حواست باشه اگه استراحت نکنی سقط میشه ها. بعدشم برو دکتر برات شیاف بده بزاری

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
باشه  اشکام همینجوری میاد ترخدا دعام کنید  شکم اول دوست ندارم سقط کنم

نگران نباش اول اینکه توکل کن ب خدا مشکلی پیش نمیاد.

منم هفته ششم خونریزی شدید داشتم البته بدون کوچکترین دردی. 

مال من هماتوم بود ک تا ماه چهارم خونریزی ادامه داشت.

سوره حجرات رو بخون برای جلوگیری از سقطه.

ب خودت هم استرس نده. 

ماست و نشاسته رو هم باهم قاطی کن بخور. سعی کن چیزای گرم نخوری مثه عسل.

اگه الان می تونی بری بیمارستان حتما برو تا معاینه ات کنه. 

ب امی خدا مشکلی پیش نمیاد 

باز هم میگم توکل کن ب خدا ک تنها دهنده و نگهدارنده خداست.

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖