2777
2789
لک نبود قشنگ خون بود ولی دو سه قطره ...  هنوز سونو نرفتم

فردا حتما برو سونو پس

ايشالا كه خيره

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ششم لکه بینی داشتم... طبیعیه.. فقط خم و راست نشو..استراحتت رو زیادکن.. دکتر هم برو حتما.. ج ...

هفته ٦ لانه گزيني كجا بود؟ 😕

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
اگه نیتونی الان برو بیمارستان اورژانسی .متاسفانه دل درد علامت خوبی نیست.هرچه زودتر بری بیمارستان بهت ...

مامانم ناراحتی قلبی داره فقط اون خونه است میترسم بیدارش کنم !

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

اگ نشاسته داری حل کن تو اب بخور.

سعی کن خییییلی استراحت داشته باشی اصن تکون نخوری

خیلیا خونریزی شدید داشتن و هیچی نشد

ممکنه خون از جفت باشع پس استرس نداشته باش

صبح زود برو سونو بده خیالنو راحت کن

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
ترس نداره به ارامی بیدارش کن بهش بگو درد داری بالاخره اینجوری که نمیشه 

باشه 

اشکام همینجوری میاد

ترخدا دعام کنید 

شکم اول دوست ندارم سقط کنم

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

منم دقيق هفته ششم لك ديدم يهو افتادم خونريزي جوري كه نواربهداشتي ميذاشتم

رفتم سريع دكتر بهم شياف سايكلوژست داد گفت دوتادوتا از جلو بزار هر ٦ ساعت

گذاشتم تا ٣روز خونريزي قطع شد و بعد تا هفته ي ٩ لكه بيني داشتم و خودش با مصرف همون شيافا تموم شد منتها بجاي دوتا تو لكه بيني يكي ميذاشتم

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
چرا دلم خیلی درد میکنه

نمیخام ناامیدت کنم ایشالا ک هیچ مشکلی برات پیش نمیاد چون خیلیا اینجوری هستن و با شیافت ک میزنن رفع میشه ولی من توی هفته پنجم لک بینی داشتم تا یه هفته شیافت میزدم یه روز بود به روز نبود ولی یه شب خون پکوند و تا رفتم بیمارستان همه چی اومده بود پایین و متاسفانه سقط شد ایشالا ک برای هیچ کسی پیش نیاد