2777
2789
عزیزم ی پیش نهاد . اون مبل تک نفره رو از جلوی پنجره برداری بزاری جای اون بالشته نور خونت و دلبازیش ب ...

نمیشه من پذیراییم زیاد نور خور نیست و اتاقام خیلی نور هست ک تا پیذیرایی میاد بعد نمیشه اونجا بزارم  میاد جلوی مبل 2نفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اگه یخچالتو میزاشتی پیشه پنجره  منظورم پشتش به پنجره باشه و لباسشویی هم میزاشتی کنارش اشپزخونه خیلی باز تر میشد اونوقت میتونستی میز نهارخوری هم ببری توی اشپزخونه بنظر من اینجوری خوب میشه

بنظر من اگه یخچالتو میزاشتی پیشه پنجره  منظورم پشتش به پنجره باشه و لباسشویی هم میزاشتی کنارش ا ...

عزیزم انجام دادیم نشد بعدش جای لباس شویی نیست اونجا بعدا کلا اپن برداشته مبشه

برای اینکه فامیل شوهرم بود و شوهرم نداشت بخره اون جسزیی میخواستم منم گفتم عیبی نداره ساده برداشتم

ای بابا

حالا اشکالی نداره اتاق خواب خیلی دید نداره. اصلش مبلاته که خدااااااروشکرررر  رنگ روشن برداشتی

تونستی پرده آشپزخونه رو عوض کن فقط

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

سلام استارتر جووون

یه سوال ازت بپرسم من دارم جهیزیه میخرم دیروز رفتم سراغ می نهارخوری. خونه ما هم کوچیکه 

سوالم اینه که به نظرت فضای این میز نهار خوریت خیلی کم نیست؟ به نظرت مدل تو قشنگ تره یا این مدل👇👇👇

ببین اینام خوبع ولی من نمیخواستم زیاد جا بگیره اگر برای یه میز ناهار خوری بعدشم شمام اگر دیدیی جا نداری یه 2نفره سادع بگیر چون بازم اونام جا گیره اولی  هرچی وسایل هات جمع جور و ساده و روشن باشه خوشکل تره