2777
2789
عنوان

جوجه با مرغ چرخ کرده

762 بازدید | 20 پست

کسی تاحالا درست کرده؟ . میخوام فردا برا مادر شوهرم درست کنم تاحالا درست کردم خوب شده ولی اگه شما چیزی اضافه می‌زنید که خوشمزش میکنه ب منم بگین 

مهربان باش شاید فردایی نباشد....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو منقل یا تو تابه..من ادویه میزنم زعفرون میزنم پیاز رنده میکنم پودر سیرم میزنم خیلی خوب میشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

عزیزم تجربه میگه هیچوقت برای بار اولت رو واسه مهمون درست نکن ..

همیشه غذایی درست کن که تبحر داری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چربی  گوسفند کمی بزنی خوبه اگع دوس داشته باشین

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
رو منقل یا تو تابه..من ادویه میزنم زعفرون میزنم پیاز رنده میکنم پودر سیرم میزنم خیلی خوب میشه

توی تابه. منقلم کجا بود😁😁

مهربان باش شاید فردایی نباشد....... 

من پیاز رنده ریز میکنم بهد سینه مرغ چرخ کرده اضافه میکنم و نمک و فلفل و زعفرون فراووون  حسابی ورز میدم ۴ساعت با این مواد استراحت میدم عالی میشه هم سرخ میکنم بعضی وقتا هم کبابی میکنم