اول از همه طبعتون رو ببینید چیه اکثرا طبع رحمشون سرد هستش. ولی حتما طبع شوهرتون رو پیدا کنید چون ممکنه که در اثر خوردن گرمیجات اسپرماشون بسوزه.
خانم باید روزی ده الی پونزده دونه فلفل سیاه با آب بخوره مثل قرص . اگر طبع شوهرتون سرده همینکارو شوهرتون انجام بده.
روی غذاهای مصرفیتون حتما فلفل سیاه پودر شده و آویشن خشک بپاشید. من خودم توی نمکدونم نمک و فلفل سیاه و اویشن قاطی کردم. حتی روی برنجم بریزید.
زنجبیل و دارچین و زیره و رازیانه و فلفل سیاه و کمی میخک قاطی کنید با آرد تفت داده مخلوط کنید روزی یک قاشق توی آب حل کنید بخورید طمعش باید کمی تند باشه.
روزی یک لیوان آویشن و نبات بخورید میتونید زنجبیلم بریزید داخلش.
تو دوران پریودتون اصلا حموم نرید و ترجیحا کمتر خودتون بشورین اونم با آب داغ.
کمرتون و زیر شکمتون رو با روغن سیاهدونه که گرمش کردید ماساژ بدید حسابی و با شال پشمی ببندید مخصوصا دوران پریود.
توی دوران پریودی روی آجر داغ بشینید.
روزی یک کاسه کاچی توی دوران پریودتون بخورید.
خانم هایی که تنبلی تخمدان دارند و فولیکولاشون کوچیکه تخم هویج رو از اول تا سوم پریودی دم کنن بخورن.حدودا صدگرم توی اون سه روز
توی دوران پریودی مصرف گرمیجاتتون بالاتر ببرید .
مرغ نخورید اگر میخورید خروس محلی خودتون و شوهرتون بخورید. تا بارداریتون مصرف ماست و دوغ و گوجه و خیار و هندونه رو محدود کنین.
نخود و گوشت گوسفندی بخورید. مخصوصا توی آبگوشت و نخودآب .
هویج و لوبیا سبز عالیه حتما تو دوران پریود تا تخمک گزاری بیشتر مصرف کنید. هویج سایز فولیکولاتون بالا میبره لوبیا سبز ضخامت آندومترو بیشتر میکنه.
صبحانه شیره خرما و روغن محلی بخورید. حتما تو برنامه روزانتون حتی یک قاشق روغن محلی بزارید.
برای شوهرتون تخم محلی و روغن زیتون و فلفل سیاه نیمرو کنید.
شوهرتون روزی یک لیوان کاسنی باید بخوره. اب انار یا انار روزی یه دونه درشت بخوره.
هم خودتون هم شوهرتون ویتامین ای چهارصد مصرف کنید به این صورت که شوهرتون سه روز یک بار خودتون هرروز.
هردوتاتون ویتامین سی روزی یک دونه بخورید.
اگر شوهرتون طبعش سرده و غلظت خون نداره بهش اسید فولیک بدید.
خودتون مکمل کوکیوتن ۱۰۰ رو روزی یک دونه بخورید.
شوهرتون مکمل جینسینگ و رویال ژلی توی داروخانه داره روزی یکدونه بخوره.
رویال ژلی اصل بخرید روزی یه نخود زیر زبونتون بزارید.
روزی یک قاشق غذاخوری عسل و سیاهدونه بخورید
شوهرتون شورت تنگ نپوشه و بیضه هاشو با اب سرد بشوره.
هفته ای یک بار شوهرتون ماهی بخوره.
روزی ده تا دونه بادام درختی حتماا بدید به شوهرتون. گردو هم خوبه ولی تاثیر بادام درختی خیلی بیشتره.
انبه و موز زیاد بخورید.
اگر خودتون عفونت وازینال دارید بعد پریودتون سه روز روی بخار آب پونه بشینید عفونتتون کم کم میره.
بچه ها این چکیده ای از کارایی بود که من کردم ممکنه بگید زیاده و سخته و کی حوصلشو داره ولی من نتیجه گرفتم و روی چند نفرم نتیجه شو دیدم حتما عمل کنید بهش قول
میدم تا عید نهایتااا باردارید😍😍
کسانی هم که جنسیت پسر میخوان من باز راهکار مجرب دارم 🌹✋
اگر استفاده کردید حامله شدید زیر پست خبر بدید و خواهشا من و خانوادمو دعا کنید.