2777
2789
عنوان

حالم بده کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گفتی رابطش با دختر عمش قطع نشه حالا الان برخوردش با دخترش چه طور باشه با خواهر شوهرش چی برا دخترش ...

همه رو گفتم صفحات قبل ! به دخترش فقط میگه اینا فیلم هستن مثل بقیه فیلما و واقعی نیستن ولی فیلم های خوبی نیستن ادم بزرگام میدونن و توام وقتی بزرگ بشی متوجه میشی !

به خواهر شوهر فقط اطلاع رسانی میکنه که این اتفاق افتاده ! همین ! نمیشه یقه شو بگیره که ! 

بابای بچه هم هییچ حرفی با بچه در این مورد نباید بزنه یا حتی اخم کنه ! انگار اصلا در جریان نیست !

باباش فهمید متاسفانه بخاطر کم جنبه بودن و حال خراب من

خووب شد که فهمید ! باید بدونه خواهر زاده اش چکار کرده پس فردا چیزی شد زبون خواهرش دراز نباشه ! فقط به روی دخترت نیاره همین ! خودتم از حال خراب بیا بیرون ! 

خووب شد که فهمید ! باید بدونه خواهر زاده اش چکار کرده پس فردا چیزی شد زبون خواهرش دراز نباشه ! فقط ب ...

اره منم گفتم بزار بدونه که از طرف خودش این کار انجام شده از سهل انگاری من ندونه

اره منم گفتم بزار بدونه که از طرف خودش این کار انجام شده از سهل انگاری من ندونه

خوب کاری کردی . سهل انگاری کجا بوود ! بچه ات دوور از جونش قناری که نیست بکنیش تو قفس ! بچه اس ! پیش میاد نگران نباش ! 

میشه باهاتون در تماس باشم یا آیدی تلگرام بهم بدین یاهر چیزی که بتونم باهاتون صحبت کنم اگه امکانش هست

عزیزم من تلگرام ندارم . از بس قطع و وصل شد پاکش کردم . همینجا  یا خصوصی پیام بدین من انلاین باشم چک میکنم حتما و جواب میدم . ببخششید برم ظرف بشورم الان. میام باز چک میکنم در خدمتم