2777
2789
عنوان

حالم بده کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 90 پست
نمیدونم بخدا وقتی که دید باهاش برخورد بدی نداشتم ازم پرسید که مامان واقعا همه اینکارا رو میکنن (منظ ...

اره میفهمم ... بهش بگو  مامان جان این موضوعات مربوط به ادم بزرگا هست و باید صبر کنه که بزرگ بشه !  

عزیزم  قطع ارتباط به ضرر دختر استارتر هست ! تو این سن پیش خودش فکر میکنه که چه اتفاق وحستناکی ا ...

فکر کتم شیرین عقله اصلا صد تا ببینه باید به یه همسن خودش نشون بده نه دختر سوم دبستان خیلی عجیبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  قطع ارتباط به ضرر دختر استارتر هست ! تو این سن پیش خودش فکر میکنه که چه اتفاق وحستناکی ا ...

ولی زیادم اتفاق ساده ای نیس دختراستارترهم بچه هس ممکنه عقلش نکشه وگول بخورع وب مادرش چیزی نگه تواین سن ذهنش درگیربشه بنظرم خیلی ب ضررش ممکنه باشه

فکر کتم شیرین عقله اصلا صد تا ببینه باید به یه همسن خودش نشون بده نه دختر سوم دبستان خیلی عجیبه

والا میزان عقلشو نمیدونم ! کارش که خیلی اشتباه بوده ! ولی میدونم از سر بدجنسی اینکارو نکرده ! مثلا خواسته بزرگ بودنشو به رخ بچه بکشه ! یا بگه ببین من چیا دارم تو تبلتم و از این کارا که نوجون های کله پوک میکنن 1 امااان از نوجوااانییی...چقدر من غلط املایی دارم ماشاالله  

ولی زیادم اتفاق ساده ای نیس دختراستارترهم بچه هس ممکنه عقلش نکشه وگول بخورع وب مادرش چیزی نگه تواین ...

بله اتفاق سااده ی که اصلا نیست ! ولی دختر استارتر نباید بفهمه اتفاق ساده ی نبووده !! چون اون موقع دیگه ملکه ی ذهنش میشه ! الان فقط یه فیلم دیده و چندتا سوال تو ذهنشه ! ولی وقتی ارتباط قطع بشه تبدیل میشه به یه فاجعه تو ذهنش  ! نمیگم هر روز بره ور دل دختر عمه ! ولی اگر مهمونی جایی پیش اومد بتونه باهاش بازی کنه مثلا !

اخه ذهنش درگیرش میشه که .....

خب طبیعیه که درگیر بشه نمیتونیم مغزشو شستشو بدیم ! ولی این درگیری تا یه مدت کوتاه هست ! اگر قضیه گنده نشه و کار به جاهای باریک و دعوا و..نکشه یادش میره . خیالت راحت