2777
2789
عنوان

حالم بده کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 90 پست
ممنون عزیزم دلم اروم شد با حرفات 

خواهش میکنم عزیزم ! جسارتا ارتباط بچه ات و دختر عمه رو هم اصلا قطع نکن ! فقط یه مدت کوتاه تنبیهی اجازه نداشته باشن باهم بازی کنن ! همیین ! اگر ارتباط قطع بشه فقط خیال شما شاید راحت بشه ولی خیلی چیزای دیگه خراب میشه ! نمیارزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی دخترت انقدر باید باهات راحت باشه که وقتی چنین فیلمی دیده بیاد برا تو تعریف کنه و از تو نترسه ...

دقیقا شوهرم همینو گفت 

چون تو اگه باهاش دوست باشی اول از همه میاد به تو میگه ولی بخدا رابطه منو دخترم خیلی خوبه دخترم خیلی خجالتی و بامن رو در بایستی داره

خدا کنه فراموش کنه و کنجکاو نشه 

اگ بهش کمک کنی میشه سعی کن خوردش نکنی عزیزم من هیچ وقت مادرم پشتم نبوده پس بهت میگم حالا ک این مسعله پیش اومده وتقصیر این طفلی هم نیس منطقی وباارامش کمکش کن بهش توزیح بده ک کاردرستی نیس ولی بهش سرکوفت نزن وزیاد بهش یاداوری نکن تاازذهنش پاک بشه حتی اگ شده بیشتر ازگذشته براش وقت بزار تافکرش درگیرنشه

خواهش میکنم عزیزم ! جسارتا ارتباط بچه ات و دختر عمه رو هم اصلا قطع نکن ! فقط یه مدت کوتاه تنبیهی اجا ...

ولی بنظرم این دخترعمه بعدا میتونه اشتباهات دیگ ای هم کنه ک ب داشتن این رابطه نمی ارزع ولی نظرشمام محترم

دقیقا شوهرم همینو گفت  چون تو اگه باهاش دوست باشی اول از همه میاد به تو میگه ولی بخدا رابطه من ...

نه عزیزم ربطی نداره به میزان ارتباط شما و دخترت نداره !  بچه ها تو سن دبستان کانون ارتباطشون مدرسه و اجتماع هست ! هر چی ببینن و بخوان بگن از این کانون استفاده میکنن! این که دوستان میگن مربووط به دوران نوجوانی هست ! تو سن 15-16 سالگی اگر حرفاشو به شما نزد یعنی مشکلی هست ! ئخترت هییچ تصوری از چیزی که دیده نداره بخاطر همین لزومی ندیده حتی به شما بگه ! رفته به رفیقاش گفته ! 

نه عزیزم ربطی نداره به میزان ارتباط شما و دخترت نداره !  بچه ها تو سن دبستان کانون ارتباطشون مد ...

نمیدونم بخدا

وقتی که دید باهاش برخورد بدی نداشتم ازم پرسید که مامان واقعا همه اینکارا رو میکنن (منظورش چیزایی که دیده بود).....!

ولی بنظرم این دخترعمه بعدا میتونه اشتباهات دیگ ای هم کنه ک ب داشتن این رابطه نمی ارزع ولی نظرشمام مح ...

عزیزم  قطع ارتباط به ضرر دختر استارتر هست ! تو این سن پیش خودش فکر میکنه که چه اتفاق وحستناکی افتاده که بخاطرش حتی دیگه نمیتونه دختر عمه شو ببینه و این روی روحیه اش تاثیر منفی داره ! استارتر باید به دخترش بگه که میتونی با دختر عمه گاهی بازی کنی چون میدونم شما دوست هستید ولی به این شرط که اگر حرفی زد برای مامان تعریف کنی ! مطمعن باش این دختر عمه ام از سر کله پوکیش اومده فیلم به این نشون داده . فکر نمیکرده اینطوری بشه