اگه خدا بخواد ماه دیگه انتقال جنین دارم و اگه خدا بخواد میخوام رو بچم اسم خارجی بذارم چون من آلمان زندگی میکنم و اسم های ایرانی رو اینجا خیلی بد تلفظ میکنن میخوام اگه پسر شد اسمشو بذارم متییو mateo, به نظرت خوبه؟اسم دختر هم پیشنهاد بدین لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیز دیگه توی آلمان حرف، ر، رو خیلی بد تلفظ میکنن یعنی کلا حرف،، ر،، ندارنو به جاش،، ق،، تلفظ میشه مثلا اسم داداش من امیر هست بهش میگن امیق، یا سارا رو میگن ساقا، به خاطر همین اگه حرف ر هم دوست ندارم تو اسم انتخابی باشه
واقعا خیلی آزار دهنده هست مثلا هر حرفی که اولش sباشه zخونده میشه مثلا اسم من صبا هست و منو زبا صدا میکنن، به خاطر همین رو انتخاب اسم حساسم دوست دارم خوب تلفظ بشه
آدرین اسم بین المللی هس بازیگر موردعلاقمم هس آدرین برودی اسم پسر دخترم رزالین اینم بین الملی هس
زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشانکاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفتنخواهدکرد (چگونهجهانرا ادارهکنیم چرچیل)