2777
2789
عنوان

اسم نی نی خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3628 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت المانی

غربت فقط کسایی میفهمن که غربت نشینن خواهر، شاید از لحاظ مالی ساپورت باشه دغدغه مادیات نداشته باشی ولی از لحاظ عاطفی داغون میشی، دلت لک میزنه واسه بوی نون نونوایی سر کوچه، دلت لک میزنه واسه دو کلام حرف زدن با همزبون مهربونیای هم وطنات، غر غر کردن مامانت، نپرس که دلم خونه

یعنی یه روز منم مامان میشم  
غربت فقط کسایی میفهمن که غربت نشینن خواهر، شاید از لحاظ مالی ساپورت باشه دغدغه مادیات نداشته باشی ول ...

راست میگن آلمانیا خیلی نژاد پرستن 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
راست میگن آلمانیا خیلی نژاد پرستن 

بستگی به جایی که زندگی میکنی داره جنوب و شرق آلمان خیلی نژاد پرستن ولی شمال آلمان آدمای خوبی دارن، نه مثل ایرانیا ولی قابل تحمل تر هستن در کل آدمای سردی هستن، دوستی هاشون، خانواده هاشون، رفت و آمد هاشون، زندگی زناشویی شون خیلی خیلی فرق میکنه با ماها

بستگی به جایی که زندگی میکنی داره جنوب و شرق آلمان خیلی نژاد پرستن ولی شمال آلمان آدمای خوبی دارن، ن ...

اتفاقا دیروز داشتم به همین فک میکردم یکی از اقواممون فوت شدن دختراش ۴ روز کامل فقط داشتن گریه میکردن پیش خودم میگفتم دخترای خارجیم اینقد برا پدرشون عزاداری میکنن

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
اتفاقا دیروز داشتم به همین فک میکردم یکی از اقواممون فوت شدن دختراش ۴ روز کامل فقط داشتن گریه میکردن ...

اصلا ،اصلا، یکی از دوستای آلمانی مون مادر بزرگش فوت شده بود و دوست ایرانی من همش یکبار دیده بود مادربزرگ رو و رفته بود برای تسلیت گریش گرفته بود میگفت صاحب خونه که بچه مرده بوده تعجب میکنه و میگه دلیل گریه تو چیه مادر من عمرشو کرده بود و باید یه روزی بمیره و این موضوع تو کشور من عادی و قرار نیست من به خاطر یه پیرزن گریه کنم😱ما شوک بودیم

اصلا ،اصلا، یکی از دوستای آلمانی مون مادر بزرگش فوت شده بود و دوست ایرانی من همش یکبار دیده بود مادر ...

چقد بی احساسن تو مراسن دفنش هر کی دختراشو میدید گیرش میگرفت چه فامیل چه غریبه 😞

چه خوب😂😂😂منم عاشق مایکل جکسونم تک بود خدایی

ارهههههه😍 خیلی خیلی دوستش دارم  

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)