اگه خدا بخواد ماه دیگه انتقال جنین دارم و اگه خدا بخواد میخوام رو بچم اسم خارجی بذارم چون من آلمان زندگی میکنم و اسم های ایرانی رو اینجا خیلی بد تلفظ میکنن میخوام اگه پسر شد اسمشو بذارم متییو mateo, به نظرت خوبه؟اسم دختر هم پیشنهاد بدین لطفا
غربت فقط کسایی میفهمن که غربت نشینن خواهر، شاید از لحاظ مالی ساپورت باشه دغدغه مادیات نداشته باشی ولی از لحاظ عاطفی داغون میشی، دلت لک میزنه واسه بوی نون نونوایی سر کوچه، دلت لک میزنه واسه دو کلام حرف زدن با همزبون مهربونیای هم وطنات، غر غر کردن مامانت، نپرس که دلم خونه
بستگی به جایی که زندگی میکنی داره جنوب و شرق آلمان خیلی نژاد پرستن ولی شمال آلمان آدمای خوبی دارن، نه مثل ایرانیا ولی قابل تحمل تر هستن در کل آدمای سردی هستن، دوستی هاشون، خانواده هاشون، رفت و آمد هاشون، زندگی زناشویی شون خیلی خیلی فرق میکنه با ماها
بستگی به جایی که زندگی میکنی داره جنوب و شرق آلمان خیلی نژاد پرستن ولی شمال آلمان آدمای خوبی دارن، ن ...
اتفاقا دیروز داشتم به همین فک میکردم یکی از اقواممون فوت شدن دختراش ۴ روز کامل فقط داشتن گریه میکردن پیش خودم میگفتم دخترای خارجیم اینقد برا پدرشون عزاداری میکنن
فرصت ها مثل رنگینکمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈 در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
اتفاقا دیروز داشتم به همین فک میکردم یکی از اقواممون فوت شدن دختراش ۴ روز کامل فقط داشتن گریه میکردن ...
اصلا ،اصلا، یکی از دوستای آلمانی مون مادر بزرگش فوت شده بود و دوست ایرانی من همش یکبار دیده بود مادربزرگ رو و رفته بود برای تسلیت گریش گرفته بود میگفت صاحب خونه که بچه مرده بوده تعجب میکنه و میگه دلیل گریه تو چیه مادر من عمرشو کرده بود و باید یه روزی بمیره و این موضوع تو کشور من عادی و قرار نیست من به خاطر یه پیرزن گریه کنم😱ما شوک بودیم
زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشانکاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفتنخواهدکرد (چگونهجهانرا ادارهکنیم چرچیل)