2777
2789
عنوان

اسم نی نی خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3628 بازدید | 74 پست
یه چیز دیگه توی آلمان حرف، ر، رو خیلی بد تلفظ میکنن یعنی کلا حرف،، ر،، ندارنو به جاش،، ق،، تلفظ میشه ...

سونیا ، سوفی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مایکل

خخ من بخاطر عشقم ب مایکل جکسون همیشه میگفتن اسم پسرم مایکل

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مایکل اسم پیرمرداست اینجا😂😂😂😂😂😂

نه برعکس خیلی پرطرفداره

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
آدرین  اسم بین المللی هس  بازیگر موردعلاقمم هس  آدرین برودی   اسم پسر  ...

اسمی که توش ر نداشته باشه لطفا، بالا توضیح دادم بی صاحب شده زبونشون خیلی بده توی تلفظ اسم به این قشنگی حال آدمو به هم میزنن

یعنی یه روز منم مامان میشم  
واقعا خیلی آزار دهنده هست مثلا هر حرفی که اولش sباشه zخونده میشه مثلا اسم من صبا هست و منو زبا صدا م ...

ببین یه توصیه اگر اسم خارجی انتخاب کردی که هیچ

در غیر اینصورت حتمن اون چند نمونه اسم انتخابیت رو به یه المانی بگو برات بخونه و تلفظ کنه

ازش بپرس شبیه به کلمه خاصی تو المانی نباشه که قابلیت مسخره و بولی کردن تو مدرسه رو داشته باشه

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏

بزار داوود 

تلفظشم توبه فقط بگهشون بگو دیوید صداش نزنید

داووده داوود 

اگرم آلمانی هم خواستی دیوید بزار 

تمایل داشتی یه رگه شم ایرانی باشه یه امیر بزا کنارش

امیر دیوید

بیشتر از مشاوره خواستی در خدمتم😊

اگه روز قیامت بشه و اعضای بدنم بخوان حرف بزنن، همشون یه نخ سیگار روشن میکنن میگن: ریدم به زندگی که این داشت 😒🚬

[QUOTE=107353173]اسمی که توش ر نداشته باشه لطفا، بالا توضیح دادم بی صاحب شده زبونشون خیلی بده توی تلفظ اسم به این قشن ...[/QUOTاسم پسرمیخای یادختر

اتفاقا سوفی خیلی زیاده ولی متاسفا رو سگاشونم خیلی شنیدم میذارن سوفی نمیخوام فردا بچم بزرگ شد مسخرش ک ...

سلین ، لیانا ، دیانا 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید