2777
2789
سلام به همگی من یه تجربه ی تلخ دارم و اونم اینکه قلب دختر کوچولوم تو هشت ماهگی یه دفعه از کار افتاد برای اینکه این تجربه تکرار نشه یه عالمه آزمایش دادم که نتیجش این شد که باید تو بارداری هپارین دریافت میخواستم با دوستانی که مثل منن آشنا بشم و سوالامونو هم از هم پرسیم
مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام.منم 2تا کورتاژداشتم که نتیجه تشخیص ندادن مشکلم توسط دکترا بود...حالا 8ماهمه و تو این 8ماه روزی 2تا هپارین زدم دور نافم....البته الان کلگزان میزنم هفته ای 1دونه....همون جا
حس شیرین و مبهمی دارد طپش قلب تو درون دلم
منم هپارین زدم روزی یکی تا پایان ماه 8 هیچ مشکلی هم نداره اصلن نترس استفاده نکردنش ضررش خیلی بیش از استفاده کردنش هست منم دخترم الان 25 ماهشه سالم سرحال ..باهوش و خوشگله ایشالا خدا نصیبت کنه بدون دردسر
ممنون عزیزم..خدا تنه دخترتو سالم نگه داره واست...همش میگم خدایا یعنی میشه منم قیافه پسره خوشملمو ببینم....خوشحالم که نی نی سالم و سلامته...خدا نگهش داره واست...
حس شیرین و مبهمی دارد طپش قلب تو درون دلم