2777
2789
عنوان

قرص چاقی صورت

809 بازدید | 14 پست

سلام خانومای گل تا حالا تجربه استفاده از قرصهای چاقی صورت رو داشتید؟میشه راهنماییم کنید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
روغن خراطین اصل با ضمانت مرجوعی behtariiin_sho

کسی بوده استفاده کرده پوستش عفونت کرده.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن خراطین اصل با ضمانت مرجوعی behtariiin_sho

از بس تبلیغات هست آدم اعتماد نمیکنه

واقعاااا؟  من مامانم استفاده میکنه خیلی راضیه خودمم وسوسه شدم بخرم

یه بنده خدایی

آدم میترسه به خدا

من خودم کارم دمنوش نیوشاست

اگه بهش اعتقاد داری میتونم مشاوره انجام بدم و بر اساس مزاجت بهت محصول چاقی صورت بدم

F_Ghorbani90

نماینده محصولات پوستی آگوستا / نماینده نوشیدنی های سلامت نیوشا
من خودم کارم دمنوش نیوشاست اگه بهش اعتقاد داری میتونم مشاوره انجام بدم و بر اساس مزاجت بهت محصول چا ...

کدوم شهری؟

کدوم شهری؟

عزیزم اون از, طریق سایت ثبت و ارسال میشه

شهر من مهم نیس 

من تو سیستم ثبت میکنم 

البته میگم باید مزاج شناسی بشی و طبق طبعت دمنوش بدم که تعادل مزاجت به هم نخوره 

نماینده محصولات پوستی آگوستا / نماینده نوشیدنی های سلامت نیوشا
عزیزم اون از, طریق سایت ثبت و ارسال میشه شهر من مهم نیس  من تو سیستم ثبت میکنم  البته م ...

چه جوری مزاجمو میشناسید؟پرسیدم چون بعضی از چایهاشو دارم.گفتم بقبشو بگیرم

سلام من از هر جا قرص میخریدم جواب نمیگرفتم فقط پولم میریختم دور یکی از دوستان شرکت بهین دارو را به من معرفی کرد از قرص گرفتم خدایی جواب داد شرکت معروفی هست محصولاتشوا اصل و زیر نظر من ازش قرص کربو را گرفتم تو یک ماه 10 کیلو وزن گرفتم دوست قرص فورس فکتور گرفته اونم راضی نمایندگی قرصهای چاقی لاغری دارند .این ادرس سایتشون است 

https://www.behindaruuu.com

برید داخل سایت شون محصولات متنوع دارند ببینید .  به فارسی هم سرچ کنید بهین دارو میاد بالا

این شمارشون  09120304263   --  09197142162

سلام من از هر جا قرص میخریدم جواب نمیگرفتم فقط پولم میریختم دور یکی از دوستان شرکت بهین دارو را به م ...

ممنون عزیزم لطف کردید

من از قرص چاقی صورت سوپر فت فیس استفاده کردم دوره اول روزی دو عدد خوردم و طی یک ماه صورتم کاملا پر شد و برای تثبیتش دوره دوم روزس یک عدد خوردم و طی 60 روز تموم کردم الانم دوماه بعدشه صورتم پره خوب تثبیت شد ممنونم از عطاری جاودان طب ازین ادرس خرید کردم رو متن ابی کیک کن: قرص چاقی صورت

یا با این شماره تماس بگیرید 09149642034