2777
2789
عنوان

همین الان یه جا گیر کردم

370 بازدید | 30 پست

بچه‌ها امشب قرار بود با بی افم بریم خارج شهر گردش.. الان زنگ زده میگه بلیط سینما گرفتم برات ماشین میفرستم بیا فلان جا بریم سینما.... اخه ظهرش من گفتم هرجا دلت میخاد میریم نظرمنو نمیپرسی ومیدونه سینما دوست دارم خواسته مثلا سوپرایزم کنه الان زنگ زده میگه بیا سینما خیلی اعصابم بهم ریخته اخه نباید یه خبر میداد اصلا تیپم مناسب سینما نیس وقتم ندارم برم عوض کنم درضمن امشب تولدشه ظهری ازش حرصی بود کادو نخریدم چه کنم خیلی اعصابم خورده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم .. موضوع همچین مهمی نیست .. ولی آدم بعضی وقتا درگیر همین موضوع های کوچیک میشه .. اعصاب آدم و هم بهم میریزه تازه

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

کادو نمیخوای بدی اصلا؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

خدایی واسه این چیزا اعصابت خورد میشه؟؟؟ با همین لباسا برو دیگه، سینما تاریکه کسی نمی‌بینه 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...