2777
2789
عنوان

تایپیک انگیزشی💪

116 بازدید | 14 پست

سلام

من قبلا باشگاه میرفتم خودم از اندامم راضی بودم تا بلاخره حامله شدم و الان دوران شیردهی رو میگذرونم. ازاندامم چن وقتیه ناراضیم دلم میخاد دوباره مث قبل بشم شوهرم ک هیچی نمیگ ولی از رفتارش معلومه اونم خوش اندام دوس داره. 

یکم بهم انگیزه بدین 😭میخام فردا برم ثبت نام 

اگ کسی تجربه داره بدنسازی داره بگ چن وقت ب فرم ایده آلتون رسیدین

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

جرج کیه؟

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو ایروبیک ، لاغرتر شو بعد برو بدنسازی بدنتو سفت کن

بخاطرشیردهی ک خیلی لاغرشدم میخام بسازم فقط

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
منم خیلی ورزش میکردم و خوش اندام بودم ولی بغد زایمان و شیر دهی پوستمپ سینه هام خراب شد ورزشم میکنم ا ...

ای کاش جمله اخرو نمینوشتی یکم انگیزه گرفتم ک پرید😓

منم ميخوام رژيم بگيرم الان تپل شدم كسي نيست به منم انگيزه بدع

خوبه ک ولی رژیمم سخته ولی من میدونم ک میتونی موفق باشی تنبلی نکن ازهمین فرداشروع کن

خوبه ک ولی رژیمم سخته ولی من میدونم ک میتونی موفق باشی تنبلی نکن ازهمین فرداشروع کن

عزیزم‌یه سری برنامه توی بازار و پلی استور هست خیلی عالیه مثلا شکم تخت در سی روز یا چیز دیگه. انگار مربی بالای سرت هست  قشنگ میگه چه روزی چه کاری بکنی خودش زمان هم میگیره

من یک مدت میرفتم باشگاه ولی بدون رژیم فایده نداشت‌.الان تو خونه ورزش میکنم با کالری شماری ..کمتر ازیک هفته هست شروع کردم یک کیلو دویست کم کردم..

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
من یک مدت میرفتم باشگاه ولی بدون رژیم فایده نداشت‌.الان تو خونه ورزش میکنم با کالری شماری ..کمتر ازی ...

خیلی خوبه

ولی من میخام زیاد کنم

خیلی خوبه ولی من میخام زیاد کنم

خب توی دو سه ماه ده دوازده کیلو میتونی کم کنی..بستگی به خودت داره

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭