من مامانم..مرغ رو اول ربع ساعت میجوشونه کفاش که جمع شد ابشو میریزه دور و اینبارتوابش پیاز و فلفل دلمه وهویج و زعفرون و زردچوبه میزنه میذاره میپزه....
بعد که پخت ..درمیاره بسیارخوب سرخشون میکنه...
بعداب مرغ پخته شده رو ازصافی رد میکنه میریزا رومرغای سرخ شده...
یه پیاز رنده میکنه سرخ که شد رب گوجه توش تفت میده وکمی زردچوبه میزنه ..و میریزه روی مرغ...یه قاشق چای خوری گلاب هم بزن
میذاره خوب بپزه ابش کم بشه
....
گاهی اوقات توپیاز داغه ناردونه هم تفت میده میریزه رومرغ..
گاعی هویچ هم میزنه...
زعفرون پای ثابت مرغاشه..
گاهی آلو..
میشه آب پرتقالم ریخت😍😍😍😋😋😋