2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه تا پیاز درشت کف قابلمه خلال کن بر مرغ هات رو روش بچین بعد فلفل‌دلمه حلقه کن روش بنداز بعد هویج دایره کن بنداز روش

زردچوبه،فلفل،دارچین،نمک بپاش روش

اگرم دلت خواست یکی دوتافلفل سبزقلمی بندازداخلش

زیرشو روشن کن یه استکان اب بهش بده زیرشومتوسط کن کمی ک بخارپزشد یه لیوان اب رب و چندتاقطره ابلیمومخلوط کن بریز روش و بذارقشنگ بابخاربپزه وقوام بیاد ، این دستور بدون یک قطره روغنه ، عالی میشه عطروبوش!!! الان عکس زرشک پلومومیزارم.

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

من مامانم..مرغ رو اول ربع ساعت میجوشونه کفاش که جمع شد ابشو میریزه دور و اینبارتوابش پیاز و فلفل دلمه وهویج و زعفرون و زردچوبه میزنه میذاره میپزه....

بعد که پخت ..درمیاره بسیارخوب سرخشون میکنه...

بعداب مرغ پخته شده رو ازصافی رد میکنه میریزا رومرغای سرخ شده...

یه پیاز رنده میکنه سرخ که شد رب گوجه توش تفت میده وکمی زردچوبه میزنه ..و میریزه روی مرغ...یه قاشق چای خوری گلاب هم بزن

میذاره خوب بپزه ابش کم بشه

....

گاهی اوقات توپیاز داغه ناردونه هم تفت میده میریزه رومرغ..

گاعی هویچ هم میزنه...

زعفرون پای ثابت مرغاشه..

گاهی آلو..

میشه آب پرتقالم ریخت😍😍😍😋😋😋

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

هورمون مرغ باید بگیری تو بیست دقیقه اب خالی بزار بجوشه بعد بریز بره مرغ بشور دوباره ک دیگ بوی زخم نده 

بعد مرغ با فلفل دلمه هویج پیاز بزار درش بزار اب بندازه بعدش ادویه و رب کم بزن یه استکان زعفران دم کن بریز روی مرغ اصلا اب نریز تو مرغ زیرش کم کن دم کن بزار درش اروم اروم با آبی ک خودش میندازه بپزه اخرسرم سرخ کن

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
دو سه تا پیاز درشت کف قابلمه خلال کن بر مرغ هات رو روش بچین بعد فلفل‌دلمه حلقه کن روش بنداز بعد هویج ...

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم