📌داروهای کدئیندار برای زائران اربعین ممنوع هستند 🔹رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا: همراه داشتن داروهای کدئیندار برای زائران اربعین ممنوع هستند.🔹پلیس مواد مخدر عراق به شدت با این امر برخورد میکند
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
استامینوفن کدئین دار.متادون..کپسول سه کاره کدئینی..اینارو میدونم
تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ژلوفن هم فک نکنم کلداس و کلدستاپ که برای سرماخوردگیه کدئین نداره
تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
خانوما بگین چیا بهتره زابر باخودش ببره خواهرزاده م میخوادبره انشاءالله.باید ببینیم چیا لازمه مثلا ما ...
شارژر موبایل و یه سه راهی کوچیک, کلاه لبه دار, ضد آفتاب و عینک آفتابی, دمپایی, دستمال مرطوب, کیف مدارک جدا از کوله..یا یه جیب روی لباستون بدوزید.. سنجاق قفلی.. مرطوب کننده, مام زیر بغل
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
دستمال کاغذی, پتو مسافرتی سبک یا ملحفه, یه دست لباس, یه شامپو بچه بگیر که هم برای سر و بدن و هم شستن لباست باشه و کفایت میکنه, مسواک خمیر دندون,نخ دندون, روسری ای که کار حوله رو هم بکنه.. یه قمقمه و لیوان و قاشق چنگال
مگه متادون یه ماده ی مخدر نیست،؟؟؟؟؟؟ که معتادا وقتی مواد گیرشون نیاد استفاده میکنن
متادون ی شبه افیونیه قبلن مردم استفاده میکردن قدیما افیونی رو میگم ولی هروئین کدئین مورفین ی نوع ماده مخدرن ک اثر ضد درد دارن وقتی بهشون عادت کنی یا کسایی ک معتادن بهشون متادون میدن برای درمان اینا
از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم