2777
2789

📌داروهای کدئین‌دار برای زائران اربعین ممنوع هستند 🔹رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا: همراه داشتن داروهای کدئین‌دار برای زائران اربعین ممنوع هستند.🔹پلیس مواد مخدر عراق به شدت با این امر برخورد می‌کند

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

استامینوفن کدئین دار.متادون..کپسول سه کاره کدئینی..اینارو میدونم

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
استامینوفن کدئین دار.متادون..کپسول سه کاره کدئینی..اینارو میدونم

ژلوفن؟ کلدستاپ یا کلداکس چی؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلوفن؟ کلدستاپ یا کلداکس چی؟

ژلوفن هم فک نکنم کلداس و کلدستاپ که برای سرماخوردگیه کدئین نداره 

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
استامینوفن کدئین.ایبوپروفن

اوه.. شاید کسی مُسَکِن لازم بود..☹

خانوما بگین چیا بهتره زابر باخودش ببره خواهرزاده م میخوادبره انشاءالله.باید ببینیم چیا لازمه مثلا ما ...

دستش نخی .قرص ضد تهوع.انتی هیستامین.

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
متادون اخه چ ربطی ب کدئین داره

مگه متادون یه ماده ی مخدر نیست،؟؟؟؟؟؟

که معتادا وقتی مواد گیرشون نیاد استفاده میکنن

خانوما بگین چیا بهتره زابر باخودش ببره خواهرزاده م میخوادبره انشاءالله.باید ببینیم چیا لازمه مثلا ما ...

شارژر موبایل و یه سه راهی کوچیک, کلاه لبه دار, ضد آفتاب و عینک آفتابی, دمپایی, دستمال مرطوب, کیف مدارک جدا از کوله..یا یه جیب روی لباستون بدوزید.. سنجاق قفلی.. مرطوب کننده, مام زیر بغل

دستمال کاغذی, پتو مسافرتی سبک یا ملحفه, یه دست لباس, یه شامپو بچه بگیر که هم برای سر و بدن و هم شستن لباست باشه و کفایت میکنه, مسواک خمیر دندون,نخ دندون, روسری ای که کار حوله رو هم بکنه.. یه قمقمه و لیوان و قاشق چنگال

مگه متادون یه ماده ی مخدر نیست،؟؟؟؟؟؟ که معتادا وقتی مواد گیرشون نیاد استفاده میکنن

متادون ی شبه افیونیه قبلن مردم استفاده میکردن قدیما افیونی رو میگم ولی هروئین کدئین مورفین ی نوع ماده مخدرن ک اثر ضد درد دارن وقتی بهشون عادت کنی یا کسایی ک معتادن بهشون متادون میدن برای درمان اینا

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم