2777
2789
ممنون عزیزم.کدوم؟ تسبیح صدتایی16تومن تسبیح 33تایی10تومن

دونه های تسبیح جنسشون چیه؟ از سنگهاست؟

چون من یه خرازی دیدم. سنگها خیلی گرون درمی اومد. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونه های تسبیح جنسشون چیه؟ از سنگهاست؟ چون من یه خرازی دیدم. سنگها خیلی گرون درمی اومد. 

نه عزیزم سنگ نیست.مهره ابرنگیه ولی جنسشون خیلی خوبه

همسرم عشق و احساس منه♡پسرم دنیای منه♡
نه عزیزم سنگ نیست.مهره ابرنگیه ولی جنسشون خیلی خوبه

اگر بخواید با سنگ انجام بدین. قیمتش چقد درمیاد؟

آیت الکرسی و ان یکاد برا آویز ماشینه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
صدتایی حدود ۴۵تومن نه ان یکاد سنجاق سینه بچه هست

شرمنده خیلی سوال پرسیدم. هزینه پست چقد میشه؟

شرمنده خیلی سوال پرسیدم. هزینه پست چقد میشه؟

پرداخت هزینه خرید درب منزل هستش؟

پرداخت هزینه خرید درب منزل هستش؟

نه عزیزم من با پستجی کاملا غریبه هستم

هزینه قبل از ارسال وارت ب کارت میشه

این ادرس کانال بنده در ایتا

@baharnazbanoo

اینم ادرس پیجم

@gallery_baharnaz

همسرم عشق و احساس منه♡پسرم دنیای منه♡
نه عزیزم من با پستجی کاملا غریبه هستم هزینه قبل از ارسال وارت ب کارت میشه این ادرس کانال بنده در ا ...

ممنونم وقت گذاشتید جواب دادید.

قران نیست🙄

قرانه😐

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
قران منظورتونه؟

اه راس میگی قرانه فک کردم دفتره

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤