2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مث بچه ادم نمیخوابه باید یه سرباز فقط استخدام کنیم ک پتو دائم بندازه روش شمامیگی پشه بند خخخخ ول ...

الان عکس دیدم همون پشه زده..اره عزیزم شما چی میگین بهش؟منم پسرم کوچیک بود پتو نمیذاشت روش..زمستون لباس گرمتر میکردم تنش پتو هم مینداختم رو پشه بند

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  

الهی بگردم عزیزم عفونته این شما چایی غلیظ رو بریز تو نعلبکی خنک بشه چشمو بذار توش پلک بزنه تورمش خیلی کم میشه اماتروخدا قطره رو به چشم نده خطر نداشته باشه اگه درد داره ببرش فارابی اگه تهرانی 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
الهی بگردم عزیزم عفونته این شما چایی غلیظ رو بریز تو نعلبکی خنک بشه چشمو بذار توش پلک بزنه تورمش خیل ...

چشم ..مرسی عزیزم چایی زدم ورمش خیلی خوب شد عزیزم من نه اراکم

چشم ..مرسی عزیزم چایی زدم ورمش خیلی خوب شد عزیزم من نه اراکم

سلام عزیزم خوبی ببخشید میخواستم بدونم چشم بچه تون خوب شد کدوم دکتر بردید من دخترم چشم هایش زیر چشماش ورم کرده صبح که بیدار شده هفته پیش هم اینطوری بود ولی خوب شد دوباره اینطوری شده دکتر آزمایش گرفته هنوز جواب نیومده میترسم

ممنون میشم که جواب بدهید 

سلام عزیزم خوبی ببخشید میخواستم بدونم چشم بچه تون خوب شد کدوم دکتر بردید من دخترم چشم هایش زیر چشماش ...

سلام عزیز. خواستم ببینم دخترتون خوب شد؟ پسر منم همینطور شده. دو سری ورم گرد خوب شد علائمش. الان دوباره یکم ورم داره از صبح. نمیدونم بخاطر چیه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰