2777
2789
عنوان

چرا دلم آروووم نمیشهههههههههه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 29 پست
اصلا حرف مردم واسم مهم نیست من یه عمر باید باهاش سر کنم تازه فکر عروس رو که میکنم حالم بیشتر گرفته م ...

😑😑😑😑عروس؟؟؟؟؟طفلی عروست😄😄😄😄

خدایا هرکسی رو دقیقا بذار همونجایی که واسه دیگری میخواد.این منصفانه ترین آرزوست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو عزیزم سالم باشه شکر کن واون بالایی بهتراز من وشما مصلحت مارومیدونسته،منم دوتادختردارم یه شب انقدرگریه کردم چراپسرندارم بخاطر کنایه های اطرافیانم شب خواب دیدم بلایی سربچه هام اومده فقط زارمیزدم خدایامنوبا بچه هام امتحان نکن ،دیگه هرگز این فکرنمی کنم انشاالله بعدی دخترمیشه

اصلا حرف مردم واسم مهم نیست من یه عمر باید باهاش سر کنم تازه فکر عروس رو که میکنم حالم بیشتر گرفته م ...

اگه خودت عروس خوبی بودی ک نباید از عروس دار شدن بترسی😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اگه خودت عروس خوبی بودی ک نباید از عروس دار شدن بترسی😁

به خدا من خیلی با خانواده شوهرم خوبم اما اینقدر شوهرم دل منو و خانوادمو سوزونده که همش تو دلم میگفتم انشاالله خدا یه داماد مثل خودت بهت بده اصلا از هرچی مرده دلم زده شده

منم همیشه تو رویاهام پسر میبینم و عاشق پسرم میترسم حامله شدم بچم دختر بشه 🙁

منم همینطور بودم...میگفتم برام مهم نیست ولی ته قلبم عاشق پسر بودم...خداروشکر پسر شد🤩😍

اصلا نمیتونستم تصور کنم دختر داشته باشم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
به خدا من خیلی با خانواده شوهرم خوبم اما اینقدر شوهرم دل منو و خانوادمو سوزونده که همش تو دلم میگفتم ...

وای خدا نکنه داری دخترتو نفرین میکنی ها حواست هست

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

به نظر خدا احترام بذار ...منم دختر دوست بودم ..فک میکردم نمیتونم ارتباط خوبی با پسرم داشته باشم ...ولی برعکس شد الان میمیرم براش

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!