2777
2789
عنوان

چرا دلم آروووم نمیشهههههههههه😢

466 بازدید | 29 پست

دیروز رفتم سونو آنومالی گفت بچه پسره من از اول دختر میخواستم خیلی شوکه شدم حالم گرفته اس دیشبم درست نخوابیدم نمیخوام ناشکری کنم ولی دلم کنار نمیاد 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووو من عاشق پسرم دعا کردم اگه ازدواج کردم خدا بهم پسر بده 

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘

منم دلم دختر میخواست ولی ب دل ما ک نیست به صلاح دید و تصمیم خداست

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

منم دختر میخوام

ولی پسرم با مزه ست

جوجه خروس😍

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

اي جان عيب نداره ايشالا بعدي دختره 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

خداروشکر کن سالمه خیلیا مثل من منتظرن بچه داشته باشن اما سالم باشه دختر پسر که فرقی نداره برای پدر ومادر هردوتاش عزیزه

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

میدونی چیه؟ اگه ازاونایی که بچه مریض دارن بپرسی که جنسیت مهمه یا نه حتما جوابای جالبی میگیری 

من خودم دختر دارم وخوشحالم ولی اگه پسرم داشتم خداروشکر میکردم اره دختر حرررررف نداره و انگارتموم خوشیهات باهاش کامل میشه ولی فقط شاکر باش

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم