2777
2789
عنوان

میخام گذشته های بدمو فراموش کنم...

324 بازدید | 4 پست

سلام ،،درسته گذشته بخشی از زندگی آدمه وکسانی ک بهم بدی کردن وروزهای قشنگمو ازم گرفتن یا از روی لج،یاعقده،یا حسادت،،ولی میخام همه رو بریزم دور،،من خیلی گذشته تا الان برامهم بود از بدی های ک خواهرشوهر بزرگم تو قشنگترین روزهای زندگیم کرد دعواهای زیرعقد دعوای انتخاب لباس عروس نداشتن انگشتر نامزدی بداخلاقی ها وتحقیر از سمت خانواده شوهر اونم چی من سطح خانواده م بالاتر، ی دختراروم وخوشگل با جهیزیه وطلا،اولا کمتر برام مهم بود حالا خیلی زیاد ولی میخام بریزم دور چون شوهرم خوبه رفتارش فوقشم ب جونش غرزدم غیراینه حال و آینده مم ب گند میکشم،،میخام ی آینده قشنگ کناربچه هام درست کنم وکامل با خانواده شوهرم قطع رابطه کنم چون خیلی مغرورن وتوخالی و موقع دیدنشون همه چی برام تداعی میشه وهیچ خوبی در حق من نکردن ب شوهرمم گفتم گفتم تو‌برو  خونه هاشون خواهر برادراتن سکوت کرد هیچ نگفت،،هرچه خریدم وهرچه زیبا بودم هرچه تو زندگی پیشرفت کردم زن زندگی بودم ی بار نگفتن خوبه ماشالا همش متلکهای ک از روی حسادت بودزدن وواقعا همه ی متلکاشون الکی وچرت وبی ربط،،میخام همه رو بریزم دور میخام کسایی ک زندگیمو خراب میکنن شوتشون کنم میدونم سخته ولی سعی میکنم انشالله بشه،،میخام ی آینده قشنگ برا بچه هام بسازم من کاخ آرزوهای فرو ریخت ،ولی میخام کاخ آرزوها رو برای بچه هام بسازم چون اونا با خواست من ب این دنیا اومدن میخام توکل کنم ب خدا چون خدا مرحم دلهای شکسته س....سخته من همیشه خیلی آرزوها داشتم ک ب باد رفت،،ولی میخام حال و آینده مو درست کنم،،چون بخام همش حرف گذشته رو بزنم اینده وحالمم خراب کردم و اعصابم بیشتر خورد میشهههه،،شمایی ک شرایطتون مث من بوده شمام همین باشین،چون تداعی گذشته فقط اعصاب خودمون،شوهرمون،بچه هامون خراب میشه چیزی درست نمیشه،،ولی بخایم زندگی قشنگ درست کنیم گذشته رو دور بریزیم عالی میشه،،من رویایخیس هستم شب اومدم هرچه تلاش کردم نتونستم بیام با کاربری جدید اومدم...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

پس چرا پرنسس شانس

دوست داشتم💞بعضی موقع ها ی واژه حتی اگه محتواش غمگین باشه آدمو اروم میکنه،،مث گریههه ک محتوای غمگینی داره ولی آدمو سبک میکنه،،اسم کاربری قبلم رویایخیس بود🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادمه انشالا همیشه آرامش داشته باشی عزیزم

فدات آره اسمتون برام آشنا بود😘انشالله همه آرامش داشته باشن و همچنین شما،،وقتی نیکوماه خودم اروم نیستم بیقرارم اعصابم خرابه بیشتر کسانی رو ک تو شرایط من بودن درگذشته رو درک میکنم،،برای همین از خدا میخام همه آروم باشن همه با دلخوش شبا سررو بالش بزارن💞