2777
2789

‼️ شما فکر میکنید تمام خیانتکاران با هدف خیانت به همسرشان وارد رابطه ای دیگر شده اند؟

❌ نه ابدا

⭕️ خیانت معمولا از جایی شروع میشه که تصورش را هم نمیکنید از یک دردودل ساده با همکارتان، دوست دوران مدرسه ،همسر دوست صمیمی و ... اول فکر میکنید چقدر خوب درکتان میکند،بعد فکر میکنید به عنوان یک انسان با او نزدیکی فکری دارید،به مرور دلتان می خواهد بیشتر با او صحبت کنید چون حرفهای او روی شما تاثیر دیگری دارد و فقط وقتی با او صحبت میکنید برایتان همه چیز خوب است حتی گاهی هیچ گله و شکایتی از همسرتان ندارید ولی برای دردودل با او از همسرتان شکایت میسازید (همسرم  اصلا نمی فهمه من چی می گم، من و درک نمی کنه و...)

⭕️ بعد یواش یواش دلتان می خواهد او را بیشتر ببینید و طولانی تر ببینید و بعد کم کم ذهنتان درگیر مقایسه او با همسرتان  و در بیشتر اوقات همسرتان در این مقایسه بازنده است!

⭕️ همین باعث میشود  روابطتان سرد و سرد تر شود، چون شما کسی را دارید که با او دردودل کنید و برایش ناز کنید دیگر حوصله همسرتان را نخواهید داشت و دیگر به آن راحتی که رابطه را آغاز کردید نمی توانید از آن خارج شوید .

⭕️ خیانت مثل جانوری خزنده و بی صدا، بی دعوت وارد زندگیتان میشود و همه آن را به خطر می اندازد.

📛 مراقب مرزهایتان باشید ، " این تصور واهی من با دیگران فرق دارم و در دام خیانت نمی افتم را دور بریزید " میلیونها نفر با همین تصور اشتباه در همین دام افتاده اند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اولش مثله یه جونور آروم و خزنده وارد بشه

ولی تو مدت خیلی کوتاهی خودش رو بهت نشون میده و تو خیلی راحت متوجه میشی داری خیانت میکنی

اونجایی که با اینکه میدونی بازم ادامه میدی نشون میده مشکل از خودت و ذاتت و تربیتت هست

الکی مقصر نتراشیم برای این عده ی خیانتکار

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من چون از مردا متنفرم عمرن خیانت کنم..ببخشید معذرت میخوام همه یه گوهن💩

همون پدری که براش صلوات میخوایید هم مرد هستن 

چرا انقدر توهین براتون راحته 

متاسفم

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

امیدوارم خدا به هیچکس نشون نده از سرطان بدتره ،دیشب داداشم متوجه خیانت زن شده داغونه ،الهی برای دلش ...

یا علی

عجب فضاحتی

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
من چون از مردا متنفرم عمرن خیانت کنم..ببخشید معذرت میخوام همه یه گوهن💩

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همون پدری که براش صلوات میخوایید هم مرد هستن  چرا انقدر توهین براتون راحته  متاسفم

پدرمم خیلی مارو اذیت کرد خدا بیامرزتش اما

برادرم

شوهرم

پدرم

پدرشوهرم

همشون تو زرد از اب دراومدن

از دید من مردها هیچ ارزشی ندارن.خودمم پسر دارم میدونم اونم یه روز همین میشه

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ اَللّهُ ...

❤❤❤❤❤❤❤❤

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
شاید اولش مثله یه جونور آروم و خزنده وارد بشه ولی تو مدت خیلی کوتاهی خودش رو بهت نشون میده و تو خیل ...

اگر روزی به شما خیانت شد ؛
حق ندارید خودتان را سرزنش کنید !
این اشتباه و ضعفِ فردِ مقابل شما بوده و هیچ توجیهی ، برایش منطقی نیست ...
اشتباه نکنید !
حتی اگر شما زشت ترین و بد اخلاق ترین آدمِ روی این سیاره هم باشید ؛
هیچ کس حق ندارد با این بهانه ها تحقیرتان کرده یا به شما خیانت کند ...
تنها حقی که می شود به این قبیل افراد داد ، این است که ؛
اگر در کنار شما حالشان خوب نیست ، بساطشان را جمع کنند و بروند ...
اما حق ندارند بمانند ، نقاب بزنند و با خیالِ راحت خیانت کنند ...
هرگز گناهِ دیگران را به پایِ ایراداتِ احتمالیِ خود نگذارید ...
شاید اگر همه در این خصوص محکم بودیم و خیانت را یک طرفه می دیدیم ، هیچ کس دلش به توجیه و فرافکنی خوش نمی شد ...
و شاید کمتر ، شاهدِ این هنجارشکنیِ غیر انسانی بودیم ...

یا علی عجب فضاحتی

دیشب تاحالا کل خانواده داغونه چقدرمامانم گریه کرد ،دلم خیلی برای داداشم میسوزه از بس خره ،تازه میگه این کارکردم هرتصمیمی میگیری بگیر ،تصمیم دارم برم باهاش حرف بزنم فقط بگم چرا ؟؟

پدرمم خیلی مارو اذیت کرد خدا بیامرزتش اما برادرم شوهرم پدرم پدرشوهرم همشون تو زرد از اب دراومدن ...

من واقعا متاسفم براتون که انقدر ضربه خوردید و کمال همدردی رو باهاتون دارم 

ولی قبول کنید با بد بودن اطرافیان شما همه بد نیستن 

این برمیگرده به تربیت و نوع خانواده 

امیدوارم خدا به هیچکس نشون نده از سرطان بدتره ،دیشب داداشم متوجه خیانت زن شده داغونه ،الهی برای دلش ...

خیانت" که دیدی ؛
عاشق ترین آدمِ دنیا هم که باشی ؛
ناگهان ؛
فارغ ترینشان می شوی !
اولش داغ می شوی ،
می سوزی ،
اشک می ریزی ،
بی خواب می شوی ...
بعد از آن جوری سرد و بی تفاوت می شوی که انگار نه انگار روزی تو هم عاشق بوده ای ...
تقصیرِ تو نیست ...
عاشقی ، لیاقت می خواهد !
چیزی که این روزها
کم پیدا می شود !
خیلی کم ...