2777
2789
عنوان

خیانت مثل جانوری خزنده و بی صدا وارد زندگیتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 41 پست
ایشون الان تو شرایط خیلی بدی ان  الان حس سرخوردگی دارن همه غرور و مردونگیشون از نظر خودشون لگد ...

من فقط همین بهش میگم ،میگم بخاطر محمدجواد باید بمونی زندگی کنی ،فکرکن گوشواره اش برد به اون اشغال داد بعدگفت خونه فامیلم خوابیدن اونا دزدیدن به ماه نرسید داداشم براش گوشواره خرید ،الامیگه بردم به اون آشغال دادم

من فقط همین بهش میگم ،میگم بخاطر محمدجواد باید بمونی زندگی کنی ،فکرکن گوشواره اش برد به اون اشغال دا ...

ببینید هر کسی لیاقت خودش و یه روزی یه جایی نشون میده 

چه خوب که زود براتون این قضیه روشن شد 

و اون فرشته پاک زیر دست همچین مادری بزرگ نشد 

یه اتفاق بد کاش نیفته ولی وقتی افتاد دیگه نباید فکر کنی که چرا و چی زود اون اتفاق و حذف باید کرد 🥀

.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط همین بهش میگم ،میگم بخاطر محمدجواد باید بمونی زندگی کنی ،فکرکن گوشواره اش برد به اون اشغال دا ...

ببخشید اینو میپرسم ولی برادرتون چجوری متوجه شد ؟ منظورم اینه که باهم دیدشون؟

ببینید هر کسی لیاقت خودش و یه روزی یه جایی نشون میده  چه خوب که زود براتون این قضیه روشن شد&nb ...

دوسال باهاش درارتباطه ماتازه فهمیدیم ،تواین سه سال هم به بهونه بوتیک مادرم بچه اش بزرگ کرده دوبار بچه اش تمیزنکرده یا مادرم یا داداشم 

ببخشید اینو میپرسم ولی برادرتون چجوری متوجه شد ؟ منظورم اینه که باهم دیدشون؟

نه عزیزم داداشم پارسال چندتا پیامک مشکوک میبینه ،به طرف زنگ میزنه میگه اشتباه دادم اون خط بعدا کلا خاموش میشه ،میگم گوشواره اش،گم شد گفت شب خونه برادرزاده ام خوابیدم اونا دزدیدن ،بعد حرف به گوش برادرزاده اش رسید زنگ زد گفت برو به زنت بگو چیکارکردی گوشواره رو ،داداشم یقه اش،گرفت گفت فروختم پولش به دوستم قرض دادم  دوستش گفت نداده وبعدگفت جنس اوردم برای بوتیک ،اخرسر خودش گفت دادم به اون طرف بره ،فکرکن زن داداشم شد چقدر بدهی داشت همه روداداشم داد 

اگر مدام به این فکر میکنید که قرار است مورد بی‌وفایی وخیانت همسر یا عشق خود قرار بگیرید در واقع داری ...

اتفاقا من هیچ وقت هیچ وقت فکر نمی‌کردم که یه روزی خیانت ببینیم ولی خب با خیانت همسرم زندگیم ازهمه پاشید مثل یه موریانه تو سکوت زندگیم آوار شد رو سرم

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
اتفاقا من هیچ وقت هیچ وقت فکر نمی‌کردم که یه روزی خیانت ببینیم ولی خب با خیانت همسرم زندگیم ازهمه پا ...

همیشه از جایی که فکرشو هم نمیکنی ضربه میخوری 

بله حق با شماست 

من مدیونم ؛
به همه ی آنهایی که به اعتمادم خیانت کردند
و به من یاد دادند که محتاط تر باشم
به همه ی آنهایی که در حقم دشمنی کردند
و به من یاد دادند که با هرکسی دوستی نکنم
و به همه ی کسانی که به من حسادت کردند ،
سعی کردند تحقیرم کنند
و ناخواسته مرا به سمت بهتر شدن سوق دادند
از زخم هایم درس می گیرم
و قوی تر می شوم
از شکست هایم پله می سازم
و موفق می شوم
آرامشِ مدام ،سهم عابران جاده های بی مقصد و هموار است

اما ؛
برای فتحِ قله هایی که جایِ هرکس نیست
باید رنج هایی کشید که کارِ هرکس نیست ،
باید جور دیگری دوام آورد ...

اتفاقا من هیچ وقت هیچ وقت فکر نمی‌کردم که یه روزی خیانت ببینیم ولی خب با خیانت همسرم زندگیم ازهمه پا ...

بعضی آدما مثل ابر میمونن،وقتی از آسمونت میرن کنار روزت روشن تر میشه😉

🌸وقتی رابطه ای تمام می شود...

تمام شدن یک رابطه طولانی معمولا برای افراد ناراحت کننده است اما وقتی رابطه ای با خیانت تمام می شود احساساتی مثل خشم نیز تجربه می شود.

👈🏻چند نکته برای عبور از این حالت در زیر پیشنهاد شده است:

✔️خاطراتی که داشتید اکنون آزار دهنده اند. سخت است یاد روزهای خوبی بیفتید که با یکدیگر داشته اید.سعی کنید کارهای جدید با افراد جدید یا کسانی که دوستشان دارید انجام دهید و خاطرات جدیدی بسازید.

✔️دل شکستگی وجود دارد واجتناب ناپذیر و ناخوشایند است.این احساسات اطراف شما را می گیرند، شما نمی توانید از آنها فرار کنید اما صحبت کردن و نوشتن درباره احساسات یکی از بهترین روش های تسکین درد است.

✔️شاید اعتماد دوباره سخت باشد. وقتی کسی به شما خیانت می کند، واقعا نمی توانید به سادگی فرد دیگری را جایگزین کنید. زمان می برد که بتوانید دوباره اعتماد کنید. شاید هم بخواهید به دوستان یا اعضای خانواده برگردید. این احساس بی اعتمادی احتمالا با گذر زمان درست می شود.

✔️اگر در فضاهای مجازی یکدیگر هستید می توانید او را حذف کنید یا بدون خشم و به سادگی صفحه او را دنبال کنید. اگر اذیت می شوید او را حذف کنید. شاید کمی سخت باشد اما باعث می شود انرژی بیهوده از شما نگیرد.

✔️به نظرات دیگران در مورد خودتان توجه کنید. اگر بیشتر افراد به شما نقد می کنند و معتقدند رفتارتان اشتباه است بهتر است مسئولیت رفتارتان را بپذیرید. به روابط خود از بالا نگاه کنید شاید یک الگوی ناکارآمد در روابط شما تکرار می شود.

✔️خودتان را سرزنش نکنید که چرا از طرف کسی که دوستش داشتید فریب خوردید. وقتی به کسی اعتماد می کنید کاملا طبیعی است که گشوده و راحت باشید و زندگی تان را برای او تعریف کنید. می توانید از تجاربتان درس بگیرید.

بعضی آدما مثل ابر میمونن،وقتی از آسمونت میرن کنار روزت روشن تر میشه😉 🌸وقتی رابطه ای تمام می شود ...

😊😊😊ممنون به خاطر کامنت ها.‌‌.‌.من واقعا الان خوشحالم که اون از زندگیم رفت بیرون ...چون چیزی غیر از استرس و فشار روانی واسم نداشت شرش کم...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
😊😊😊ممنون به خاطر کامنت ها.‌‌.‌.من واقعا الان خوشحالم که اون از زندگیم رفت بیرون ...چون چیزی غیر ا ...

رنج نبايد تو را غمگين كند"
اين همان جايی ست كه اغلب مردم اشتباه ميكنند...

رنج قرار است تو را هوشيار تر كند؛ چون انسانها زمانی هوشيارتر ميشوند كه زخمی شوند، رنج نبايد بيچارگی را بيشتر كند.

رنجت را تنها تحمل نكن؛ رنجت را درک كن...
اين فرصتی ست براى بيداری،
وقتی آگاه شوی
بيچارگی ات تمام ميشود...

اگر كه به جاى محبتی كه به كسی كرديد از او بی مهری ديده ايد، مأيوس نشويد،
چون برگشت آن محبت را از شخص ديگری، در زمان ديگری، در رابطه با موضوع ديگری خواهيد گرفت.
شک نكنيد!

کمی تحمل کن ؛ دردهایی را که هربار با سماجتِ بیشتری قلبِ آرامشت را نشانه می گیرند غصه هایی را که از د ...

امیدوارم. البته خدا انگار سرش شلوغه و مردم این مملکت رو  ته صف گذاشته