2777
2789

توی لیست منابعش دوتا کتابشو پیدا نمیکنم اصلا توی دانشگاه هم این دوتا کتابو نداشتیم

سرچ هم میکنم نیس کتابخونه هم رفتم نبود مگه میشه اخه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کتابی. رشتت چی بوده ؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
مشاوره کتاب مشاوره مدرسه رو پیدا نمیکنم اون اصول و راهنمایی مشاوره هم چندتاس هرکدوم یه چیزه

من رشتم روانشناسیه میخوام رقابت کنم فقط یه سری نمونه سوال تهیه کردم بخونم 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من رشتم روانشناسیه میخوام رقابت کنم فقط یه سری نمونه سوال تهیه کردم بخونم 

اینجوری درنمیای که

من خود کتابو که میخونم نمونه سوالاشو هم میخونم 

مشاوره خانواده هست البته چند تا و با مولف های متفاوت ولی مشاوره مدرسه منم ندیدم

چقد مزخرفن اخه منبع باید یه چیزی باشه بخونیم ازکجا بعدا بزنیم بعدم جذب مشاور مدرسه چون کم بود نمونه سوالی هم نیس از تخصیصا

اینجوری درنمیای که من خود کتابو که میخونم نمونه سوالاشو هم میخونم 

آخه شنیدم سوالا هر سال تکراریه منم سهمیه دارم