یبار یه سوسک زنده از حیاط مدرسه گذاشتم توی بسته پفک بردم سر کلاسش آزاد کردم معلم بدو سوسک بدو 😹😹 آخر لهش کرد حالمم گرفت
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
یه بار رفته بودم لیزر نمیدونستم فقط خانوما لیدوکایین میزنن، به پسرایی که اونده بودن واسه صورتشون به همه گفتم باید لیدوکایین بزنید، صورت همشون فلج شده بود
رفته بودیم قم با مادرم همسایمون دخترش چهار نفری ماشین میخواستیم بگیریم بیایم خونمون راننده میگفت چند امدین تا قم همسایمون میگفت ۶۰ تومن امدیم یه دفع من گفتم ۱۰۰ تومن ۱۰۰ تومن هیچی دیگه یه دفع همه زدیم زیر خنده خخخ😁😁
عضو🟣گروه 😈بنفشسرگروهعزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکنهای زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼♀️🏃🏼♀️هدفم ۵۵🏃🏼♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️