2777
2789

تعریف کنید خفن ترین سوتی که دادید چی بود؟؟؟

یا مثلا چه کاری کردید که الان بهش فکر میکنید خجالت میکشید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنوقت پیش تو محله کاره بابام

بدحور تشنم بود

ب بابام گفتم : بابا یکم ازاون آبت بده من بخورم😥😐😂😂😂😂

نمیدونم سوتیه یا چی

ولی یجوری بهم نگاه کرد منم سرخ شدم😓😓😂😂

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

یه بار سر کلاس جلسه اول استاد گفت یه نفر از اول کلاس یا آخر کلاس یه برگه بردارید اسماتونو بنویسید

من جلو نشسته بودم یه کاغذ درآوردم یه پسره هم آخر کلاس یه کاغذ آورد ،یهو بلند گفتم از عقب میدی یا از جلو بدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کلاس ترکید، اون درس حذف کردم🙈

خیلی بلاها سر معلم شیمی دبیرستانم آوردم ازش خوشم نمی اومد

یبار یه سوسک زنده از حیاط مدرسه گذاشتم توی بسته پفک بردم سر کلاسش آزاد کردم معلم بدو سوسک بدو 😹😹  آخر لهش کرد حالمم گرفت

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

با یکی از دوستام رابطم جالب نبود پیام‌ها شو داشتم فوروارد میکردم به اونیکی دوستم 

همزمانم با هردوشون چت میکردم

یه جا حواسم پرت شد پیاماشو فرستادم واسه خودش 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟

با برادرشوهرم اینا و پسر عمه شوهرم اینا دوره‌ هم جمع بودیم میگفتیم ومیخندیدیم گفتن بیاین چیستان بگیم 

منم گفتم اون چیه که مال مرد هاست خیلی هم بلند یدفعه جمع ترکید یعنی همه غش کرده بودن از خنده یعنی خاک تو سرم مثلا میخواستم بگم زبونشون بلنده 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

رفته بودیم قم با مادرم همسایمون دخترش چهار نفری ماشین میخواستیم بگیریم بیایم خونمون راننده میگفت چند امدین تا قم  همسایمون میگفت ۶۰ تومن امدیم یه دفع من گفتم ۱۰۰ تومن ۱۰۰ تومن هیچی دیگه یه دفع همه زدیم زیر خنده خخخ😁😁

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️