2777
2789
دمت گرم کاش ما همچبن جرات هایی داشته باشبم😁

اره بابا  اوایل بارداریم بود  من میزدمش اون داد میزد ک عزیزم غلط کردم توروخدا الان بچه چیزیش میشه  غلط کردم   

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شجاعتشوندارم،خیلی اعتمادبنفسم پایینه

همینه ک کتک میخوری   بابا اعتماد به نفس رو ول کن   فقط عمل کن  بزار حساب کار دستش بیاد

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
شجاعتشوندارم،خیلی اعتمادبنفسم پایینه

اسی منم مشکل تو رو داشتم کاربری قبلیم میدونن همه هر روز خدا کتک و فحش بود منم بی پناه بودم و تزسو از جاری بگیر تا خانواده شوهرم و شوهرم بهم ظلم میکردن اخرش دوستای نی نی سایت گفتن خودت دوست داری همچین شرایطیو بزن لهش کن 

منم ترسو و توسری خور ها اخرش سر یه دعوا با خاهر شوهرم دهنمو برا شوهرم و اطرافیان باز کردم تقصیر خودم بود قبول میکردم 

اره بابا  اوایل بارداریم بود  من میزدمش اون داد میزد ک عزیزم غلط کردم توروخدا الان بچه چیز ...

خخخخهه

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
والا بخدا سر خاهر و مادرش میزد تو خاملگی میزد. از روزی که دهنمو وا کردم جوابشو میدم و میزنمش بهتر شد ...

گرگ بهترمن شوهرم اصلاتاحالانشده به جرات داشته باشه چیزی بگه چون یه بارتوعقدپاش وخورده باهم بحث مون شدتایه ماه باهاش حرف نزدم انقدرالتماس میکردمیامدخونه مامانم باهاش میرفتم تواتاق جلومامانم ولی یه کلمه حرف نمیزدم آخرگفت غلط کردم تاباهاش حرف زدم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

اسی مظلوم نباش هر روز خدا تاپیک بزنی کتک خوردم منم دقیق مثل شما ولی نن عزیز من شیون و زاری و درد دل کاری درست نمیکنه 

منم شوهرم وحشی تمام بود بینیمو شکست خدا شاهده با چوب کتکم زد جای میخ هاش افتاد رو بدنم عکسشو گذاشتم اینجا 😑😑😑😑اخرش به این نتیجه رسیدم فقط خودم رو دوست داشته باشم و قبول نکنم 

خخخخهه

بخدا  خیلی سرزبون دارم  و پرروام اصلا کوتاه نمیام  بخاطر یه جریانی عصبانی بودیم من سرش داد زدم اونم زد صورتم ولی انصافا آروم زد ولی اونایی ک من زدم کف دستم گزگز میکرد و صورتش سرخ شد  دلم براش سوخت ولی گفتم جنگ اول بهتر از صلح آخر