من یبار شوهرم زد زیر گوشم دوتا کشیده زدم رو صورتش پامو بلند کردم کوبیدم پهلوش قشنگ نشست گریه کرد از موقع جرعت نمیکنه دستمو یکم محکم بگیره
دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا بخدا سر خاهر و مادرش میزد تو خاملگی میزد. از روزی که دهنمو وا کردم جوابشو میدم و میزنمش بهتر شده من خودم ظلمو قبول میکردم همیشه هم مظلوم بودم 😁😁😁😁الان گرگ شدم
من کلا ۴۶ کیلوام ولی کسی جرات نداره چپ نگام کنه مگه حتمااا باید زور بدنیت برسه شوهرت بفعمه که هیچی برای از دست دادن نداری و گذشت نداری حساب کار دستش میاد
خب اینم زورش زیاده باید غافلگیرش کنی موقعی ک انتظارشو نداره با زانو بکوب وسط پاش یه دقیقه نمیتونه حتی نفس بکشه
من گربه رو دم حجله کشتم حالا جرعت هیچ کاری نداره
دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....