2777
2789
عنوان

جواب از بتام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 49 پست

مبارکه منم یه هفته قبلش رفتم😍

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

مبارک باشه عزیزم.منم پسرم ۲سال و ۳ ماهشه و ۵ ماهه باردارم خیلی نگران پسرمم دلم خیلی براش میسوزه خداکنه زود کناربیاد

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود😀😀😀

مبارکه

دارو مصرف کردی این ماه؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مبارک باشه عزیزم.منم پسرم ۲سال و ۳ ماهشه و ۵ ماهه باردارم خیلی نگران پسرمم دلم خیلی براش میسوزه خداک ...

منم ۲ سالو ۲ماهشه خیلی استرس دارم😣😣😣

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
منم ۲ سالو ۲ماهشه خیلی استرس دارم😣😣😣

اطرافیانمم هی بهم میگن کاش میزاشتی این بزرگ شه بعد میگفتن دلمون ب اش میسوزه مواظب باش تب نکنه از ناراحتی بدتر داغونم میکنن کم مونده گریه کنم.

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
اطرافیانمم هی بهم میگن کاش میزاشتی این بزرگ شه بعد میگفتن دلمون ب اش میسوزه مواظب باش تب نکنه از نار ...

نه گوش نده گلم.من تا ب دنیا بیاد میشه ۳ سالش.ولی همبازی میشن خیلیم بهم وابسته میشن مطمن باش فقط کاری کن دوسش داشته باشه

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
اطرافیانمم هی بهم میگن کاش میزاشتی این بزرگ شه بعد میگفتن دلمون ب اش میسوزه مواظب باش تب نکنه از نار ...

وای اصلا خوبه الان درسته که کوچیکن سخته ولی به نظرم حسادتشون کمتره 

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت