2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور. سقط شد. علائم داشتی؟

اره سینه هام درد میکرد یهو به خونریزی افتادم بلافاصله رفتم دکتر که با سونوی واژینال گفت بچه ضربان داره و تهدید به سقط چند روز بعد که رفتم گفت هیچی نمونده فقط یه لخته که اونم مثل پریود چند روز خونریزی خواهی داش

عزیزم حسابی به تغذیت برس

کمرو دلت رو همش ببند تا گرم بمونه تخم مرغ عسلی بخور کمر رو سفت می‌کنه تو پریود چند بار کاچی بخور برای سفت شدن کمرت عالیه و رحمت رو گرم می‌کنه پا برهنه رو سرامیک اصلا راه نرو برای رحم و کمرت خوب نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم حسابی به تغذیت برس کمرو دلت رو همش ببند تا گرم بمونه تخم مرغ عسلی بخور کمر رو سفت می‌کنه تو پ ...

بممنون بابت راهنماییت عزیزم باشه حتما اینکارارو میکنم بدجور دلم گرفته اونو چیکار کنم اصلا یه غمی به دلم نشست اخه چه حکمتی توش بوده نه ماه منتظر بودم کلی قران خونده بودم فک نمیکردم خدا ازم بگیرتش