2777
2789
عنوان

درد کمر بعد سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 20 پست

منم گلم میرن دنبال علتش.ازمایشای لازم رو میدم.دکتر کفت تا ۳ ماه صبر کن.تغذیتو خوب کن.یه هفته اول همش گوشت و اب انار و جگر میخوردم.دکتر بهم ففول داده تا کمخونی نگیرم.اسفناج و حبوباتم زیاد میخورم.اگه خونه داری استراحت کن.بخورو بخواب بنظرم

منم گلم میرن دنبال علتش.ازمایشای لازم رو میدم.دکتر کفت تا ۳ ماه صبر کن.تغذیتو خوب کن.یه هفته اول همش ...

حال روحیت چجوریه من که خیلی داغونم من موندم خونه مامانم همش کاچی، عسل،شیر و عسل و جگر قرص اهنم دکتر من سی تا داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال روحیت چجوریه من که خیلی داغونم من موندم خونه مامانم همش کاچی، عسل،شیر و عسل و جگر قرص اهنم دکتر ...

تا ۱ هفته اول خیلی ناراحت بودم و گریه میکردم.الان نه.دارم فراموش میکنم.اخه اینقد سقط زیاد شده که چیز عجیبی نیس

بممنون بابت راهنماییت عزیزم باشه حتما اینکارارو میکنم بدجور دلم گرفته اونو چیکار کنم اصلا یه غمی به ...

فدات بشم حتما حکمتی داشته و به صلاحت بوده به خدا توکل کن و با قرآن و دعا خودت رو اروم کن

منم سقط کردم تو ده هفته قلب جنینم وایستاد و بعد سه هفته سقط شد خیلی ناراحت شدم ولی توکل کردم به خدا و ۴ ماه بعدش باردار شدم خداروشکر الان دخترم داره یه سالش میشه

مطمین باش خدا بهترش رو میخواد بهتون بده تو قرآن گفته از صبر و نماز کمک بگیر تا اروم شی گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هیچ ازمایشی ندادی بعد سقط؟؟؟؟

نه فقط دو سری سونوگرافی رفتم تا مطمین شم کلا دفع شده و یه چکاپ دادم که فهمیدم کم خون شدم و به خاطر همین هرروز شیره انگور ناشتا یه قاشق می‌خوردم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم